DUŠICA I MILE POKLANJAJU TRI KUĆE, OGROMNO IMANJE I TRAKTORE, ALI POSTOJE DVE CAKE! Morate da budete žensko, ali ne bilo kakvo, već kakvo su ga oni zamislili!

Autor:

Vesti

27.02.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizu smo Kladova. Imamo tri kuće, jedna treba da se renovira. Mi ne prodajemo, nego nudimo ko nas bude čuvao da prepišemo, kaže Dušica.

DUŠICA I MILE POKLANJAJU TRI KUĆE, OGROMNO IMANJE I TRAKTORE, ALI POSTOJE DVE CAKE! Morate da budete žensko, ali ne bilo kakvo, već kakvo su ga oni zamislili!

Foto: Shutterstock

Dušica i Mile iz Kladova su odlučili da svoje imanje, koje uključuje tri kuće, veliko imanje, traktore i bašte, ponude besplatno osobi koja bi ih čuvala do kraja njihovih života. Ova odluka je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su za kratko vreme privukli veliki broj zainteresovanih.

Dušica ima 55, a Mile 69 godina



Jedan od ključnih uslova koje Dušica i Mile postavljaju jeste da osoba, koja bi ih nasledila, bude ženskog pola, da bude udata ili planira svadbu. Takođe, par očekuje da osoba koja se useli brine o njihovom zdravlju, obavlja kućne poslove i vodi ih kod lekara, s obzirom na njihove zdravstvene probleme. Dušica ističe da je bitno da osoba koja se useli može da se uda i da živi sa svojim suprugom na imanju, budući da ima dosta posla i za muškarca.

- Ima da se čisti, da se sprema, da se radi... Imate li supruga? Nemate... Pa bilo bi dobro da imate supruga i da vozite kola i imate svoj auto. Ne znam, morala bih da proverim sa suprugom - rekla  je zbunjeno novinarima Telegrafa.rs kada su je pozvali.



Dušica je otkrila da iz prvog braka ima decu, ali da sa njima nije u dobrim odnosima i da oni kontaktiraju samo sa svojim ocem. Zbog ove situacije, Dušica i Mile nemaju kome da ostave svoju imovinu, pa su se odlučili na ovaj korak. Ističu da je njihova namera da imanje prepišu na mladi par koji će brinuti o njima i imanju dok su živi.

- Blizu smo Kladova. Imamo tri kuće, jedna treba da se renovira. Mi ne prodajemo, nego nudimo ko nas bude čuvao da prepišemo. Meni je ovo drugi brak. Iz prvog braka imam decu, dvojica ne kontaktiraju sa mnom, samo sa svojim ocem. Oženjeni su i ja nemam ništa s njima. Imam samo muža - pojašnjava ova žena.

U zamenu za brigu o njima, mladi par bi dobio sve tri kuće sa imanjem, baštama, traktorima i pomoćnim prostorijama u nasledstvo. Dušica naglašava da je bitno da mladi par može da se brine o njima, da održava imanje i da može da se uda i živi sa svojim suprugom na imanju.

Ova neobična ponuda Dušice i Milea izazvala je veliku pažnju javnosti i postala predmet interesovanja na društvenim mrežama. Njihova želja da pronađu osobu koja će se brinuti o njima i imanju do kraja njihovih života privukla je pažnju mnogih, a ostaje da se vidi ko će biti odabrani naslednici ovog neobičnog nasledstva.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading