PROCURILA JEDINA SLIKA NAŠEG PEVAČA IZ ZATVORA: Bio je pravi DELIKVENT, odrastao na ulici, a onda mu se život promenio iz korena!

Autor:

Zabava

28.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač objavio sliku iz zatvora.

PROCURILA JEDINA SLIKA NAŠEG PEVAČA IZ ZATVORA: Bio je pravi DELIKVENT, odrastao na ulici, a onda mu se život promenio iz korena!

Foto: YouTube/Printscreen

Baki B3, poznat po svom muzičkom talentu, nedavno je podelio fotografiju iz kaznenog popravnog doma u kojem je proveo tinejdžerske dane. Na ovoj fotografiji, on se priseća perioda kada je bio "nestašan delikvent" i "nezreo muškarac". Kroz emotivnu objavu na Instagramu, Baki je otkrio detalje iz svog turbulentnog detinjstva provedenog iza rešetaka.

Baki je otvorio dušu i ispričao javnosti o svojim problematičnim tinejdžerskim godinama. Kao član poznate estradne porodice, Baki je otkrio kako su porodični problemi uticali na njegovo ponašanje i doveli ga do boravka u kaznenom popravnom domu. Svoje iskustvo opisuje kao "nerealan i surov", te postavlja pitanje da li i drugi ljudi smatraju život isto tako neuhvatljivim.

 

 


Baki je podelio detalje o svom odrastanju i porodičnim dinamikama koje su ga doveli do ulice i lošeg društva. Otvoreno je govorio o svojim problemima, priznajući da je pravio probleme, obijao automobile i upuštao se u rizične aktivnosti. Ovo iskustvo ga je odvelo do boravka u Kaznenom popravnom domu u Kruševcu, gde je proveo dve i po godine.

 

 

- Bio sam problematičan klinac. Otac je bio muzičar, kao i većina Đoganijevih, voleo je kafanu, piće, lepe žene… Majka je bila domaćica, bila je kući, brinula o bratu, sestri i meni. Među roditeljima su često izbijale svađe, da bi se, kada sam ja imao oko jedanaest godina, i razveli. Tada su počeli moji problemi. Uhvatio sam se ulice, lošeg društva počeo da pravim probleme - pričao je on i dodao:

Foto: youtube.com

Baki B3

 

Drpimo neki vokmen, obijemo iz zezanja nečiji auto, pa ga vozimo dok ima goriva, onda ga ostavimo na ulici… Sve je to bilo tako dok sa petanest godina nisam završio u Kazneno popravnom domu u Kruševcu. Dobio sam dve i po godine robije. Porodica je bila očajna. Tamo sam bio neko vreme, ali znate kako je u domu, gledali ste filmove „Sivi dom“ i „Specijalno vaspitanje“, pa smo i mi radili iste stvari… tako sam odlučio da pobegnem iz doma - ispričao je Baki, a onda su mu se oči napunile suzama.

Sa jednim dečkom iz Zemuna se dogovorimo da pobegnemo, međutim tu je bio i neki dečko iz Subotice koji nas je molio da i njega povedemo. Njega su tu maltretirali domci, bilo mu je baš teško, ali ja ipak odlučim da on ne pođe s nama, jer šta ću s njim, ja odoh kući, a gde će on. I, mi tu pobegnemo, ali su nas nedugo potom ponovo uhvatili i vratili u Kruševac. Kada sam se vratio onog dečka koji je hteo da pođe sa nama, popio je sonu kiselinu i preminuo. Bio sam očajan, razmišljao sam kako bi bio živ da smo ga poveli. Dugo sam patio zbog toga - priznao je Baki.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading