SNIMA SE FILM O VOJAŽU! Život mladog pevača biće prikazan i na platnu! Evo šta se sve sprema! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali zatečeni!

SNIMA SE FILM O VOJAŽU! Život mladog pevača biće prikazan i na platnu! Evo šta se sve sprema! (FOTO)

Foto: M.P./ATAImages

Vojaž

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž dobiće poput velikih zvezda na našim prostorima svoj film, a kako prenose mediji, to je zbog togaš to je od ranog detinjstva imao situacije koje su ga naterale da brzo sazri. 

- Naravno da Mihajlo ima punu podršku porodice za sve što radi. Koliko god možemo, pomažemo mu. Nažalost, najmanje u finansijskom smislu. Što se tiče filma, to će se kad tad ostvariti. Već su tu neke ideje, tako da polako, ne žuri se sa projektom - kaže izvor za medije. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mihajlo Veruović Vojaž

 

Inače, za 24sedam, Vojaž je objasnio zašto izbegava da govori od detinjstvu koje mnoge zanima.

Nisam puno pričao o detinjstvu. Hoću da tako i ostane, zbog nekih drugih stvari. Dosta svoje inspiracije, tekstova, osećanja i vrednosti povlačim iz detinjstva. Mislim da sam prerano odrastao i dostigao neku zrelost jako mlad, zbog životnih okolnosti u kojima sam se našao zajedno sa svojom porodicom. Ali, neka ostane na tome.

Koliko je Vojaž uspešan govori činjenica da je sebi skoro priuštio penthaus.

- Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023 je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope to će biti tako i već imam neke planove kako da to najbolje pretočim u delo - objasnio je muzičar. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading