OTKRIVENE TAJNE IZ KANCELARIJE MARKA ZAKERBERGA: Evo kada tvorac Fejsbuka dolazi na posao, koliko ostaje, gde sedi... IZNENADIĆETE SE!

Autor:

Svet

20.02.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na platformi Quora, gde korisnici postavljaju najrazličitija pitanja, našlo se i ono o radnom vremenu Marka Zakerberga.

OTKRIVENE TAJNE IZ KANCELARIJE MARKA ZAKERBERGA: Evo kada tvorac Fejsbuka dolazi na posao, koliko ostaje, gde sedi... IZNENADIĆETE SE!

Foto: Tanjug/AP

Korisnici platforme Quora postavili su pitanje o radnom vremenu osnivača Fejsbuka, Marka Zakerberga.

Li Bajron, bivši zaposleni u Fejsbuku, odgovorio je na ovo pitanje iz ličnog iskustva.

Prema njegovim rečima, Zakerberg je često dolazio u kancelariju pre ostalih i ostajao skoro do uveče, provodeći oko 9-10 sati u kancelariji, 5 dana nedeljno. Takođe je istaknuto da je Mark Zakerberg povremeno putovao, ali je veći deo vremena provodio u svom radnom okruženju, održavajući sastanke i obilazeći projekte, posebno one koji su se odvijali i vikendom.


Mark Zakerberg - Lider ili biznismen?

Bajron je naglasio da je Zakerberg bio prisutan u radnom okruženju zajedno sa ostalim zaposlenima, sedeo za istim stolom i bio deo tima. On je opisao Zakerberga kao osobu koja shvata posao ozbiljno, ali pre svega kao lidera, a ne klasičnog biznismena. Takođe, istaknuto je da je Mark Zakerberg bio ključna figura u održavanju kulture kompanije Fejsbuk.

Odluka o isplati dividendi

Uz to, stigla je i vest da je Mark Zakerberg odlučio da isplati dividende, što će neke deoničare učiniti bogatašima. Ova odluka predstavlja značajan korak za kompaniju i njen dalji razvoj, kao i za finansijski status njenih deoničara.

Ovi detalji pružaju uvid u radnu etiku i ulogu Marka Zakerberga u Fejsbuku, naglašavajući njegovu predanost poslu i njegovu ulogu kao lidera koji aktivno doprinosi kulturi kompanije. Takođe, odluka o isplati dividendi predstavlja važan korak za kompaniju i njen finansijski razvoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading