"PREŽIVELA SAM MLADENOVU CRNU HRONIKU" Dea Đurđević otkrila do sada nepoznate detalje svoje BORBE: Čula sam mnogo POSLEDNJIH REČI!

Autor:

Zabava

24.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otvorila dušu i otkrila kako je tekao njen oporavak!

"PREŽIVELA SAM MLADENOVU CRNU HRONIKU" Dea Đurđević otkrila do sada nepoznate detalje svoje BORBE: Čula sam mnogo POSLEDNJIH REČI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna voditeljka televizije Pink Dea Đurđević je pre pet godina doživela stravičnu saobraćajnu nesreću. Tada se njeno vozilo sudarilo sa autobusom, a ona je zadobila teške telesne povrede. Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama i svojoj volji Dea je uspela da preživi, ali je nezgoda ostavila posledice na njenu ruku, koju su lekari jedva spasli. 

Dea je otvorila dušu i otkrila neke nepoznate detalje o svojoj borbi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dea Đurđević otvorila dušu u emisiji

- Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je Dea u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Njen partner, dugogodišnji novinar crne hronike, konzul i prvi savetnik ambasadora Srbije u Tel Avivu, Mladen Mijatović, bio je čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

Republika

Foto: instagram.com

Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: " Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao, mene nisi". Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku – objasnila je Dea.

Dea je otkrila da je imala mnogo ljudi koji su se borili za nju, ali i da je druga stvar bila ključna za njen oporavak.

- Uz svu zahvalnost Željku Mitroviću i mnogim ljudima. Preko puta mene je ležao dečko koji je ostao nepokretan on i ja smo zajedno imali progres, iako on iza sebe nije iamo mašineriju kao ja. To da li ćeš da izguraš je prvo do tebe, pa do lekara. Čula sam mnogo poslednjih reči, nisu mogli da izdrže bolove, a ja sam to prihvatila da je normalno - objasnila je Dea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading