OTKRIVENO KADA I GDE ĆE SE PORODITI ANA RAJKOVIĆ: Predrag ne želi da propusti rođenje mezimice, zahteva da bude u SALI sa njom!

Autor:

Zabava

24.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo tajne porođaja Ane Rajković.

OTKRIVENO KADA I GDE ĆE SE PORODITI ANA RAJKOVIĆ: Predrag ne želi da propusti rođenje mezimice, zahteva da bude u SALI sa njom!

Foto: rajkovicpredrag

Ana Rajković, supruga poznatog golmana Predraga Rajkovića, veoma je oduševila domaću javnost kada je objavila da je u drugom stanju. Sada se otkrivaju detalji o njenom planiranom porođaju, koji će se dogoditi krajem avgusta.

Ana je odlučila da se porodi u Srbiji, tačnije na istoj privatnoj klinici na kojoj je donela na svet svoja prva dva sina, Relju i Tadiju. Ovo je odluka koja je izazvala pažnju javnosti, s obzirom na to da Ana ima mogućnost da se porodi u inostranstvu, ali je rešena da to učini u domovini.

Izvor blizak porodici otkriva da je Predrag Rajković izrazio želju da prisustvuje porođaju, ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu. Velika je njegova želja da ovoga puta ne propusti trenutak rođenja svoje mezimice, s obzirom na to da je bio sprečen da bude uz Anu prilikom prethodnih porođaja.

Republika

Foto: Starsport, Instagram: rajkovic_ana

Ana i Predrag Rajković

 

- Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - zaključije izvor za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading