DA LI JE OVO NUĆIJEVA DEVOJKA? Reper uhvaćen u provodu sa našom popularnom influenserkom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper uživa u provodu sa našom influenserkom!

 

 

Poznati reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, nedavno je pokazao svoju opuštenu i veselu stranu u jednom restoranu u Skadarliji. Povod za okupljanje bila je proslava rođendana njegovog prijatelja Miloša, a ono što je privuklo pažnju javnosti jeste koliko se Nući oduševio muzikom koja se čula u restoranu. 

Na snimcima koje je podelio putem "storija" na Instagramu, može se videti kako poznati reper uživa uz poznate kafanske pesme, simulirajući sviranje harmonike rukama i ne skidajući osmeh sa lica.

Republika

Foto: instagram.com

Nući u provodu

Snimak možete pogledati na početku ovog teksta. 

Uz prisustvo njegove koleginice Barbare Bobak, koja je zabeležila ovaj nezaboravan trenutak, Nući je pokazao svoju spontanu i neodoljivu reakciju na muziku koja je odjekivala u restoranu. Video snimak je prvobitno podelila Barbara, a zatim ga preuzeo i podelio i sam reper, što je izazvalo veliko interesovanje njegovih pratilaca na društvenim mrežama.

Međutim, to nije sve što je njegovim pratiocima na društvenim mrežama zapalo za oko. Poznato je da Nući svoj privatni život krije kao zmija noge, a na ovom snimku se vidi da je u njegovom društvu naša atraktivna influenserka, Anastasija Grujić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

 

Mnoge je iznenadilo da se njih dvoje nalaze u istom društvu, a kad se uđe na njihove profile može da se vidi da se prate i jedno drugom već dug vremenski period lajkuju fotografije. Da li su oni samo drugari ili se to dešava nešto više, ostaje da saznamo kad neko od njih dvoje javno progovori i otkrije u kakvom su odnosu.

Inače, Anastasija je nedavno bila u epicentru pažnje kad je na društvenim mrežama otkrila da ju je prilikom nedelje mode u Parizu "startovao" najpopularniji latino reper Bed Bani i na njen račun izrekao brojne komplimente. Inače, on je tad bio u ljubavnoj vezi sa manekenkom Kendal Džener, ali izgleda da nije mogao da ostane imun na našu prepelu influenserku. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, www.profimedia.rs, YouTube/ Vogue

Bad Bunny, Kendall Jenner i Anastasija Grujić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading