PRIJOVIĆKA MAZNULA OD HRVATA 3,5 MILIONA EVRA: Tu nije kraj - evo KOLIKO će im još novca uzeti!

Autor:

Zabava

22.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno koliko je Aleksandra Prijović zaradila na koncertima u Hrvatskoj!

PRIJOVIĆKA MAZNULA OD HRVATA 3,5 MILIONA EVRA: Tu nije kraj - evo KOLIKO će im još novca uzeti!

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavlja svoj uspešan niz koncerata u Hrvatskoj. Nakon pet izuzetno uspešnih nastupa u Osijeku i pet u Zagrebu, Aleksandra je zaradila impresivnih 3,5 miliona evra, prema podacima portala 24sata.hr. Međutim, ovo nije kraj njene turneje jer je najavila koncerte u Rijeci i Varaždinu, a interesovanje publike je ogromno.

Prvi koncerti u Rijeci su se rasprodali za manje od jednog dana, što je dovelo do najave novih datuma. Prijovićeva će pevati u dvorani Zamet, koja ima kapacitet od 5.000 ljudi. Karte se prodaju po četiri kategorije, a prema zvaničnim informacijama, veći deo publike će zauzeti tribine i VIP stolove, dok će oko 2.500 ljudi biti smešteno na parteru i fan pitu. Očekuje se da će Aleksandra zaraditi značajan iznos od prodaje karata, iako je potrebno uzeti u obzir troškove zakupa dvorane i produkcije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović na koncertu u Osijeku

U Varaždinu, pevačica je najavila dva koncerta u Areni Varaždin, koja ima kapacitet od 5.033 ljudi. Karte se prodaju u različitim kategorijama, a očekuje se da će i ovde Prijovićeva ostvariti značajnu zaradu.

Prijovićka je, prema pisanju hrvatskih medija, zaradila neverovatnih 875.000 evra od pet koncerata u Osijeku, koji su bili rasprodati svake večeri. Interesantno je da je dvorana mogla da primi i do 6.500 ljudi, ali je kapacitet bio smanjen zbog stolova. Ovo je izazvalo šok među Hrvatima kada su saznali koliku je zaradu ostvarila popularna pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading