OVO JE KOMEDIJA OD DRŽAVE! Sud u Splitu ne priznaje odluke VRHOVNOG SUDA HRVATSKE! Severinina prijateljica bi da sudi drugačije od pravde!

Autor:

Zabava

20.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je sve vreme lagala da joj je oduzeto dete, pravila je žrtvu od sebe, budući da sud pevačici nikada nije oduzeo dete već je samo bio promenjen broj dana.

OVO JE KOMEDIJA OD DRŽAVE! Sud u Splitu ne priznaje odluke VRHOVNOG SUDA HRVATSKE! Severinina prijateljica bi da sudi drugačije od pravde!

Foto: Đ.Kojadinović, youtube.com/ RTV Pink Official

Pevačici Severini Vučković sud nije vratio starateljstvo nad sinom Aleksandrom kog ima sa uglednim biznismenom Milanom Popovićem,  već je samo određeno da starateljstvo bude pola-pola. Severina je sve  vreme lagala da joj je oduzeto dete, pravila je žrtvu od sebe, budući da sud pevačici nikada nije oduzeo dete već je samo bio promenjen broj dana.

Naime, Severinina drugarica sa kojom je odrasla u rodnom Splitu je sudija koja osporava i ne poštuje odluke Vrhovnog suda Hrvatske, te je dostavila dokumenta u kojima se navodi da je dete ipak pola kod oca, a pola kod majke! 

Foto: Profimedia, Shutterstock

Severina i Milan Popović

- Sudija koja je donela drugostepenu odluku ignorisala je Vrhovni sud u Hrvatskoj, gde je prethodno pet sudija jednoglasno bilo za to da ocu pripadne dete. Severinina drugarica nije uvažila nijdenu stvar koja je ključna za dobrobit deteta, već je na svoju ruku a drugačije od pravde donosela presudu da je dete opet pola vremena kod oca, a pola kod majke - priča nam izvor i nastavlja:

- Samim tim je strašno sve, jer po ovome sud u Splitu smatra da je normalno to što dete ne ide u skolu i što nema psihološku pomoć u situaciji kad bi realno trebalo da ima zbog svega što se dešava. Takođe je bitno naglasiti da veštak koga oni smatraju nekompetentnim, sada jeste direktor u najprestižnijoj psihijatrijskoj klinici u Hrvatskoj. 

 Inače, advokatica Sanja Turlakov, koja je ranije zastupala pevačicu Severinu Vučković, nedavno je u jednoj emisiji na TV Prva došla kao navodni nazavisni stručnjak da komentariše nedavnu presudu Vrhovnog suda u Hrvatskoj, po kojoj je dete vraćeno ocu Milanu Popoviću pri čemu je iznela samo neistine i pokazala da se ne razume u ovaj skulaj ili da namerno priča ono što ide u Severininu korist.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading