POP TREBA IZ NJEGA DA ISTERA DEMONE! Katarina Živković URNISALA Desingericu! Evo zbog čega je zgrožena! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina nije štedela kolegu!

POP TREBA IZ NJEGA DA ISTERA DEMONE! Katarina Živković URNISALA Desingericu! Evo zbog čega je zgrožena! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen,E stock

Pevačica Katarina Živković kaže da reper Dragomir Despić zvani Desingerica treba da ode kod sveštenog lica kako bi iz njega isterali nečastive sile! Ona tvrdi da je šokirana načinom na koji se reper predstavlja javnosti, te izgleda kao da je pun demona. 

- Dovela bih ga na prevaspitavanje. Dovela bih mu popa da istera demone iz njega. U nekim momentima bude simpatičan, a onda krene da me baš nervira. On je jako inteligentan, video je šta prolazi na našoj estradi - rekla je folkerka. 

 

 

Inače, Desingerica je poznat po svojim energičnim nastupima, a sad je ponovo izazvao pažnju javnosti. Naime, popularni pevač je nedavno objavio fotografiju sa nastupa na svom Instagram profilu, na kojoj se može videti kako gura četiri patike u trenerku. Ova neobična slika izazvala je pravu lavinu komentara među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: E stock

Katarina Živković

 

 Mnogi fanovi su komentarisali da ih ovakvo ponašanje pevača nije iznenadilo s obzirom na to da je poznat po svojoj originalnosti i hrabrosti da pomera granice.

 Dok su neki oduševljeni njegovom kreativnošću i smatraju da je ovo još jedan dokaz njegove originalnosti, drugi su skeptični i smatraju da ovakvi potezi mogu narušiti njegovu reputaciju.

Spotovi koje reper snima često su vrlo komentarisani i na portalima, a ljudi koji se interesuju za to da shvate zašto se ovako predstavlja u javnosti, često su šokirani jer smatraju da preteruje u potezima koji su krajnje nekulturni. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading