ODRASLA SAM U SEKTI U KOJOJ SU BEBE TUKLI KAKO BI IM "IZBILI" DEMONE: Jeziva ispovest koja LEDI krv u žilama, OVAKO se izvukla!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odrasla sam u sekti u kojoj su bebe tukli da bi im izbili demone!

ODRASLA SAM U SEKTI U KOJOJ SU BEBE TUKLI KAKO BI IM "IZBILI" DEMONE: Jeziva ispovest koja LEDI krv u žilama, OVAKO se izvukla!

Foto: instagram/printscreen/venniekocsis

sekta

Veni Koksis je žena koja je prošla kroz pakao sekte "Move of God" i hrabro odlučila da javno progovori o strašnim zločinima koje je preživela.

Regrutacija i početak života u sekti

Kao trogodišnjakinja, Veni je sa porodicom regrutovana od strane sekte dok su živeli u Kaliforniji. Nakon preseljenja u Masačusets, bila lišena svoje imovine, a porodične fotografije su spaljene. Ceo život je morala da započne ispočetka, uverena da time služi Bogu.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@MindsetByDave

Od ranog detinjstva je u sekti

Bila je podvrgnuta ritualnim egzorcizmima, mučenjima i pedofilima


Sekta je propovedala da se približava kraj vremena i da ljudi moraju napustiti glavno društvo kako bi živeli bez greha. Uverenje da su svi problemi uzrokovani demonima rezultiralo je strašnim i sistematskim zlostavljanjem dece, uključujući i samu Veni. Deca su bila podvrgnuta ritualima egzorcizma, hipotermičnim kupkama, lišavanju sna, javnom poniženju i zlostavljanju raznim fizičkim metodama.
 

 

Život u sekti

Veni je opisala kako je kao dete radila po ceo dan, a školovanje je bilo ograničeno, zamenjeno dečijim radom. Uz to, regruteri sekte su iskoristili odsustvo njenog oca kako bi kontrolisali njenu majku i na kraju ih razdvojili i poslali u različite delove sekte.

Veni je svedočila da su ih uveravali da će komunisti ubiti sve hrišćane i da su ih trenirali da se bore protiv njih. Ova retorika o Hladnom ratu korišćena je kako bi članove sekte uplašila i uverila u "kraj vremena".


Nakon 11 godina, Veni je napustila sektu nakon što je tada njihov vođa preminuo. Tada je ugrabila svoju nadu, otišla i suočila se sa potpunim kulturnim šokom. Bez formalnog obrazovanja i iskustva sa spoljnim svetom, morala je da se izbori sa traumama i napiše knjigu kako bi procesuirala zlostavljanje koje je pretrpela. Danas, Veni je postala glas za preživele iz sekti i pruža podršku drugima u sličnim situacijama.

Veni hrabra žena koja je preživela nezamislive strahote i odlučno se bori da pomogne drugima. Njena priča je podsetnik na moć preživljavanja i nade, ali istovremeno upozorenje da sekte poput "Move of God" i dalje postoje i da se njihova zla ne smeju zanemariti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading