DESINGERICA U GEJ AKCIJI! Mazio se drugim muškarcem! Prisutni ostali u šoku, pa mu aplaudirali! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica nije poznavao tog momka, ali su se sreli na jednom veselju!

DESINGERICA U GEJ AKCIJI! Mazio se drugim muškarcem! Prisutni ostali u šoku, pa mu aplaudirali! (FOTO)

Foto: e-stock

Desingerica

Kontraverzni reper Dragomir Despić Desingerica usnimljen je u trenucima dok je mazio drugog muškarca na jednoj privatnoj proslavi, a prisutni gosti su sve pozdravili aplauzom! Naime, prisutne nije začudilo ponašanje Desingerice, budući da na svakom koraku napravi neki haos ili skandal.

- Desingerica nije poznavao tog momka, ali su se sreli na jednom veselju. Kad je ovaj prišao da se pozdravi i da nazdravi sa svojim prijateljima Desingerica je ustao sa stolice i počeo da ga mazi. Nakon što su ljudi prestali sa snimanjem, to je ponovio još nekoliko puta. Gosti su prilazili da se fotografišu sa njim, jer je svakako bio atrakcija večeri - rekao nam je upućen izvor.

 

 

Inače, reper je nedavno napravio hao na nastupu, kada je zajedno s pevačicom Vendi napravio haos pred gostima, kada joj je gurao bakšiš u grudi. 

Desingerica je sa sve suprugom Nevenom došao i čak se sa Vendi latio mikrofona, pa su u duetu na vrlo neobičan način izveli pesmu "Ala bi se šikicala", dok je reperova žena sve snimala kamerom telefona. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingerica

 

Ovaj video u kome Desingerica gura ruke među grudi kako bi joj zagurao bakšiš postao je viralan na društvenim mrežama, a ispod su se nizali komentari u kojima uglavnom podržavaju i bodre ovaj dvojac. Domaćica Zorica Marković kačila je i druge snimke na kojima se vidi kako su se svi dobro proveli, te pokazali da muzika ne poznaje granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading