NA SCENU SE POJAVILA PRE OSAM GODINA, A SADA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Pinkova zvezdica neprepoznatljiva, fanovima popadale vilice!

Autor:

Zabava

19.02.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magdalena se ozbiljno posvetila muzici pa krupnim koracima korača kroz ''svet estrade!"

Magdalena Vračić takmičila se u "Pinkovim zvezdicama" pre skoro deset godina, a o njenim nastupima se i dan-čdanas priča.

Devojčica koja je sve oduševila svojim vokalnim sposobnostima i svojom harizmom, mnoge je ostavila bez reči, a danas bi je malo ko prepoznao.

Ona danas ima 21 godinu, i prava je lepotica, ozbiljno se posvetila muzici i redovno nastupa i puni klubove.

U javnosti je isplivao njen snimak kako peva veliki hit Dare Bubamare - Svi su tu kao nekada, na snimku se vidi da je napravila pravu žurku, a pored njenog prelepog glasa, njen izgled je oduševio sve prisutne.

 

Inače, Magdalena se ozbiljno posvetila muzici pa krupnim koracima korača kroz ''svet estrade!" Pre nešto više od godinu dana snimila je i hit pesmu ''Hej oko dva'' koja je naišla na odlične reakcije publike!

Nekadašnja "Pinkova zvezdica" vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a ne libi se ni da pokaže zanosno telo i obline.

Inače, Magdalena je sve angažovanija na privatnim veseljima, gde je obožavaju, budući da svojim neverovatnim glasom i energijom uvek priredi veselje za pamćenje!

Magdalena Vračič se nedavno, pred sam doček Nove godiče, oglasila i obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je pozirala u crnoj uskoj haljini, koja je isticala njenu figuru poželela svojim pratiocima srećnu i berićetnu 2024. godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vracicmagdalena

 

- Srećna Nova godina, želim vam da svi budete zdravi, srećni i uspešni. Da verujete u sebe i svoje snove jer će se OSTVARITI! Da se u ovoj godini svi više smejemo i volimo! Prošla je bila dobra ova će biti još bolja - napisala je Magdalena u opisu fotografije, ispod koje su se nizali čestitke, ali i komentari pratilaca koji su oduševljeni njenim izgledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading