SVI SU SE PITALI ŠTA JE KODIĆ DONEO ŠABANU NA GROB! Harmonikaš otkrio tajnu: Ispričao sam se sa njim...

Autor:

Zabava

18.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić otkrio koliko je zahvalan pokojnom Šabanu Šauliću!

SVI SU SE PITALI ŠTA JE KODIĆ DONEO ŠABANU NA GROB! Harmonikaš otkrio tajnu: Ispričao sam se sa njim...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/V. LUKIĆ

Mirko i Šaban

Naš slavni harmonikaš Mirko Kodić nedavno je dobio "Zlatnu medalju za zasluge", zahvaljujući svojoj dugoj karijeri i doprinosu narodnoj muzici. Kodić se juče pojavio na petogodišnjem pomenu legendarnom folkeru Šabanu Šauliću, a danas je otkrio da je svoj orden poneo na pevačev grob.

- Ilda, puno te pozdravljam, nismo se videli od juče. Juče je bila petogodišnjica smrti mog velikom prijatelja i kuma. Šabana nosim u srcu. Puno mi je srce jer su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i građani prepoznali moj trud - započeo je Mirko, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mirko Kodić dobio "Zlatnu medalju za zasluge"

- Ja sam juče na groblje poneo moj orden, ispričao sam se sa Šabanom. Rekao sam mu da sam ja za života dobio odlikovanje i da je to i zahvaljujući njemu. Mi smo zajednički zasluženi za ovo naše ordenje. Ja bih voleo da je on tu pored mene da zasviramo nešto, ali situacija je takva i ja sam imao tešku situaciju kad je preminuo moj sin Aleksandar. Valjda negde na nebu vidi da je njegov otac dobio odlikovanje i valjda se raduje svemu. To su ogromni usponi i padovi za kratko vreme. U mom životu se desila velika tragedija da moj miljenik, moj sin premine u 32. godini. Harmonika je moj najbolji lek, ja se ne dam... Na trenutak mi padne roletna, pa se posvetim muzici, to je tako, samo da ne doživi niko šta sam ja doživeo - istakao je Kodić u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde se prisetio i nekih od trenutaka sa Šanaom na turnejama:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kodić o druženju i saradnji sa Šabanom

- To su neki najlepši momenti našeg života, gostovali smo svuda po svetu i zabavnjaci i narodnjaci u jednoj grupi. Svi smo mi bili jedno isto. Bilo je na hiljade ljudi u Sidneju, u Čikagu... - kaže Kodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading