PEVAČICA IMALA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Majin auto potpuno HAVARISAN, fotografije sa MESTA NESREĆE lede krv u žilama (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenula na sahranu, mogla da bude sahranjena!

PEVAČICA IMALA JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Majin auto potpuno HAVARISAN, fotografije sa MESTA NESREĆE lede krv u žilama (FOTO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/maja_bajamic, Printscreen/www.youtube.com/@MENARThr

Hrvatska pevačica Maja Bajamić doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću koja ju je mogla skupo koštati. Fotografije i snimci uništenog automobila koji je objavila na svom Instagram profilu prikazuju razmere udesa, ali srećom, Maja je prošla bez povreda.

Naime, pevačica je opisala dramatičan trenutak kada je mlada policajka na auto-putu obavestila da je danas njen novi rođendan, nakon što je prošla kroz iskustvo koje nikada ranije nije doživela. Nakon što je obavila svu papirologiju po protokolu, Maja je iznela svoje iskustvo sa saobraćajne nesreće, ističući da je svesna koliko je blizu bila tragedije.

- Mobilni je bio na držaču, Jutjub upaljen, uslovi na putu top, ja u levoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk kao da je nešto tuknulo s leve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega sledi par sekundi koje nikad neću zaboraviti... Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se vazdušni jastuk nije otvorio i ne mogu da verujem da nemam ni ogrebotinu - istakla je pevačica u svojoj objavi.

Ona se oglasila i u komentarima, te dodala kako u tom trenutku nije bilo automobila oko nje.

- Minut-dva posle automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam li okej, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve jeste. Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je proverio jesam li dobro, rekao: "Postaviću trougao". Otvorio je gepek i postavio. Pružila sam mu ruku i osetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Išla sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena. Na putu sam, pevam večeras na rođendanu, slavim i svoj - napisala je Bajamićeva.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/@MENARThr

Pevačica Maja Bajović imala udes

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading