"KAKO OVAKO HODA PO ULICI?" Šok-izdanje Marije Karan! Obukla providnu haljinu, pa se smejala i slikala u ogledalu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sve šokirala izdanjem!

"KAKO OVAKO HODA PO ULICI?" Šok-izdanje Marije Karan! Obukla providnu haljinu, pa se smejala i slikala u ogledalu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija Karan

Glumica Marija Karan obukla je nesvakidašnju haljinu, pa se sa prijateljima fotografisala u ogledalu, a svi su gledali u ono što ima ispod nje, jer se cela providi! Naime, glumica je izazvala lavinu komentara jer se ranije nije slikala ovoliko provokativno, pa su se društvene mreže usijale. 

Marija je bukvalno u brusthalteru i šortsu izašla u javnost, dok je preko imala providnu mrežicu, koja je po svemu sudeći bila samo modni detalj, a mnogi su se pitali kako je imala smelosti da se ovako obuče.

Foto: Instagram printscreen

Marija Karan

 

- Sa ovom Marijom se nešto dešava! Ovu ženu više ne mogu da prepoznam! Kakva je ovo haljina, pa ovo više liči na neki seksi veš, a ne na nešto što se nosi u izlazak - glasio je jedan od komentara. 

Glumica je napravila selfi u liftu, dok je preko imala i kaput, a društvo su joj pravili prijatelji. Mnogi su takođe komenatrisali da Marija hoće da skrene pažnju na sebe i da je sa vim stajlingom baš preterala i da joj ne priliči.

Podsetimo, Marijin verenik je sin jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading