DECA DRAGANE MIRKOVIĆ SE POJAVILA NA SCENI TOKOM KONCERTA: Pevačica nikad emotivnija!

Autor:

Zabava

17.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković na ivici suza!

DECA DRAGANE MIRKOVIĆ SE POJAVILA NA SCENI TOKOM KONCERTA: Pevačica nikad emotivnija!

Foto: Damir Dervišagić

U toku je drugi koncert folk dive Dragane Mirković u beogradskoj areni gde sa svojom publikom slavi jubilej dug četiri decenije. 

Foto: Republika

Dragana Mirković koncert u Areni

 

Kao i na prvom koncertu, pevačica Dragana Mirković je emotivno govorila o deci Manueli i Marku Bijelić koja se ne pojavljuju u javnosti i odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojom publikom. Ona je istakla da je važno poštovati odluke svoje dece i da treba da se razumeju i podrže u svemu što odluče, pa su tako oni rešili da majci daju bezrezervnu podršku na bini kroz video prezentaciju. Dragan je sa nežnošću otpevala pesmu dok su se smenjivali kadrovi njene dece.

Mirković je rekla da iako je poznata javna ličnost, njeni sin i ćerka  nisu javne ličnosti i da je njihovo pravo da odluče da li će se pojavljivati u medijima ili ne. Ona je istakla da je važno da se deci pruži prostor i privatnost da odrastaju bez pritiska javnosti, no mamin jubilej Marko i Manuela nisu mogli da propuste. 

 

- Moja deca nisu nikada nisu želela da budu medijski  eksponirana. Hvala im što su večeras pristali da se snime da budu deo mog jubileja- rekla je Dragana Mirković tokom koncerta u Areni. 

Foto: Republika

Roditelji Dragane Mirković

 

Podsetimo, Dragana Mirković se večeras pojavila sa suprugom Tonijem Bijelićem, nakon čega su došli i njeni ponosni roditelji, koji nisu mogli da sakriju sreću zbog uspeha svoje mezimice. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading