“IMALI SMO SE*S NA JAVNOM MESTU” Šok prizanje grupe In Vivo, hoće da OŽENE Prijovićku! Bez razmišljanja bi napravio svadbu (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši poznati pevači bi odmah oženili Aleksandru Prijović!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna grupa "In Vivo", pevački duo Neven Živančević i Igor Maljukanović, koji su se pred našim objektivom upisali u leksikon i odgovorali na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Naime, u iskrenim priznanjima tokom kratkih, "blic" pitanja, momci su nam otkrili da su obojica imali intimne odnose na javnom mestu sa svojim partnerkama. 

- Može se*s na jednu noć, što da ne! Što se tiče intimnih odnosa na javnom mestu, probao sam - smeje se Neven, a Igor dodaje: 

- Da, što da ne. Ne verujem u ljubav na prvi pogled, ali se*s na jednu noć može. Pa i u javnosti. 

Njih dvojica su u našoj igrici "3 pa 1" ocenjivali naše trenutno najpopularnije pevačice sa javne scene, ali kako su obojica zauzeti, nisu mogli da im dodele ni "se*s", ni brak, već su sve dobile - korpu! Međutim, neke su se ipak izdvojile.

- Ana Nikolić je znači ubedljivo, po mom mišljenju, najbolji ženski vokal na našoj sceni. To kako ona nešto otpeva, to niko ne može! Stvarno obožavam da je slušam, njen vokal… Nikad je nisam upoznao, ali se nadam da će biti prilike - istakao je Živančević, dok se Igoru dopala Aleksandra Prijović: 

- Aleksandra je fina i kulturna dama. Da sam solo, što da ne i brak sa njom

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading