SNIMAK DIDI J POSTAO HIT NA INTERNETU: Pokazala krpice koje vrede čitavo bogatstvo, pa izašla na ručak u čarapama, a tek da čujete njen ENGLESKI (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica koja se probija na svetsku scenu, oduševljava fanove i svojim kućnim videima u kojima pokazuje u kakvom luksuzu uživa.

SNIMAK DIDI J POSTAO HIT NA INTERNETU: Pokazala krpice koje vrede čitavo bogatstvo,  pa izašla na ručak u čarapama, a tek da čujete njen ENGLESKI (VIDEO)

Foto: printskrin

Muzička zvezda Dijana Rokvić, poznatijna pod umetničkim imenom Didi J, koja svoju pevačku karijeru gradi u Americi, neretko na društvenim mrežama deli objave o svom luksuznom načinu života. 

Tako je i jedan njen klip sa TikToka postao hit na internetu, pa ga šeruju mnogi korisnici drugih društvenih mreža i komentarišu njen engleski jezik i modne savete koje diktira, dok iz svog garderobera vadi skupe krpice i torbe, koje vrede koliko nečiji stan u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitez Koja (@kojavitez1981)

 

Naime, ona se prvo pojavila u kućnom izdanju, koje je takođe odiše luksuzom, čime se odmah na početku videa i pogvalila, a zatim je pokazala kako izgleda jedan savršen autfit za odlazak na ručak. Dok se presvlačila pred kamerom, mnogi su se iznenadili njenim engleskim i dikcijom, a svi su primetili i kada zavrnula čarapu na jednoj nozi.

Oko čarapa se najviše polemike i vodilo u komenarima ispod videa, a ona se, i kad je završila snimak, vratila da pokaže da je i sama primetila da nije lepo navukla čarapu, te da je ispravila grešku.

- "Bolje da je u onoj pidžami izašla napolje", "Čarape sirota navukla i kaže to je dovoljno", "Hoće l' joj neko reći da joj se uvrtela čarapa na levoj nozi", "Zar joj taj džemper nije prekratak ili ja nisam u toku", "Živa nisam bila zbog te njene uvrnute čarape, ali hvalim te Bože, na kraju je ispravila" - sam su neke od reakcija na Didi i njen stajling za dnevni izlazak.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Didi J samo u torbama ima celo bogatstvo

Međutim, prave muke za nju su usledile kada je krenula da bira torbu koja joj najbolje ide uz ovakvu odevnu kombinaciju. Ali je uspela da se opredeli za jednu od tri koje su ušle u uži izbor. Inače, Didi je nedavno za naš portal otvorila vrata svog raskošnog doma u Beogradu koji se nalazi na Vračaru i pokazala nam najskuplje komade koje poseduje.

S obzirom na to da njen garderober vredi ogromno bogatstvo, ona je odlučila da nam pokaže paprene komade, koji koštaju od 100.000 evra, pa naviše, dok njihova ukupna vrednost dostiže cenu čak pet stanova u našoj prestonici. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

06.03.2024 14:10

Želim da se fotografišem sa Didi!