TAD SAM RODILA ĆERKU I BILA SAM OČAJNA: Zorica Brunclik šokirala priznanjem!

Autor:

Zabava

14.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila zašto je Dan zaljubljenih poseban u njihovoj porodici!

TAD SAM RODILA ĆERKU I BILA SAM OČAJNA: Zorica Brunclik šokirala priznanjem!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemkiš pojavili su se na jednom događaju u Beogradu, gde je ona u razgovoru za medija govorila o svojoj ćerki koju je rodila baš na današnji dan. 

- Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, tada sam bila očajna, jer sam taj dan drugačije zamišljala. Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina. U našoj kući delimo poklone bez prestanka, utrkujemo se, sve su to sitnice koje život znače. Za mene je ljubav sve što živi i raste - istakla je Zorica, a onda je nastavila o poklonima za Dan zaljubljenih. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik

- Nisam razmišljala šta da mu kupim, niti on meni. Sada smo okupirani putovanjima, očekujem da mi uskoro kaže da uzmemo ručni prtljag i krenemo. Parfem je inače kliše za poklon, kupujem ga sama sebi kada se vraćam sa puta uglavnom. Nije lako biti originalan. Sofronijević je slavio 40. rođendan i naš poklon je bio zaista originalan. Kada imate godina koliko imam ja, vrlo je teško iznenaditi osobu - naglasila je za „Blic".

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Zorica Brunclik i Kemiš

Zorica je takođe priznala da nije osoba koja par za materijalnim stvarima, već joj je u životu najbitnije da cela porodica bude na okupu. 

- Nas dvoje smo sami, niko nije sa nama. Nekada je to bila puna kuća. Sada smo mi oni koji idemo u goste. Šalim se. Sada su više kod nas, nego kada su živeli sa nama. Mi kada se okupimo, moramo da zakupimo salu za proslave, hvala Bogu pa je tako - zaključila je za pomenute medije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading