ZORICA DUKIĆ PRVI PUT O POZNANSTVU SA KOSTOM KECMANOVIĆEM: Nije slučajno dospela u njihov stan!

Autor:

Zabava

14.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica ekskluzivno za Republiku otvorila dušu i ispričala sve o porodici kojoj se sudi zbog stravičnog zločina njihovog maloletnog sina.

ZORICA DUKIĆ PRVI PUT O POZNANSTVU SA KOSTOM KECMANOVIĆEM: Nije slučajno dospela u njihov stan!

Foto: Printscreen TV Happy

Nakon što je bivša rijaliti učesnica i pobednica "Parova" Zorica Dukić otkrila da je živela u stanu roditelja Koste Kecmanovića, ona se eksklizivno oglasila za Republiku i ispričala koliko je poznavala njegove roditelje Miljanu i Vladimira

Kako dalje otkriva u ispovesti za naš portal Dukićeva nije slučajno doslepa u njihov stan. Naime, ona je, kako govori, preko preporuke došla do porodice maloletnog dečaka koji je izvršio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Foto: Vladimir Lukic, Facebook

Zorica Dukić otkrila da je živela u stanu Kecmanovića

- Ne poznajem ih ja toliko, samo sam živela u njihovom stanu i prema meni su zaista bili prekorektni i divni. Drugo ništa niti znam niti imam da kažem - otvorila je dušu Zorica, pa se osvrnula na njihove porodične odnose:

- Kostu nisam upoznala. Decu nisam viđala, nisam imala prilike da vidim kako se oni ophodne međusobno, samo su prema meni uvek bili ljubazni i fini. Do njih sam došla preko preporuke i nemam za nikakvu primedbu kada je u pitanju naš tadašnji odnos stanodavca i podstanara. Dalje zaista ne znam ništa!

Republika

Foto: pixabay.com, printscreen

Zorica Dukić progovorila o Kosti Kecmanoviću

Nekadašnja rijaliti zvezda, koja se u međuvremenu povukla iz javnosti i posvetila svom privatnom životu i biznisu, ponovo je dospela u žižu kada je dovela sebe u vezu sa porodicom kojoj se trenutno sudi zbog ubistava koje je počinio njihov maloletni sin.

- Živela sam u njihovom stanu četiri godine, jako je pipava tema, šta god da kažem mogu da budem "osuđena" i od jednih i od drugih. Mogu samo da kažem da su ti ljudi prema meni bili prekorektni, i osećala sam se kao da živim u svojoj, porodičnoj kući. Nakon tragedije se nisam čula sa njima, ja sam u tom stanu živela odavno. Igrom slučaja poznajem i neke kolege oca dečaka, ali ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem o njima. Ne ulazim u to da li je on dobar roditelj, da li je postupio pravilno u nekim stvarima kojima je učio svoje dete ili ne, ja nisam roditelj pa nemam pravo ni da sudim bilo kome, sve i da jesam. To je bilo vreme korone i baš su se pokazali kao krajnje dobri ljudi, i to je ono što mogu da kažem - rekla je Zorica u jednoj emisiji, pre nego što se oglasila za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading