DEČKO MILICE TODOROVIĆ KRIŠOM SLIKAO PEVAČICU! Evo šta je radila na krevetu, komentari samo pljušte! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica se super slaže sa Lazarom, pa se maltene ne odvajaju!

DEČKO MILICE TODOROVIĆ KRIŠOM SLIKAO PEVAČICU! Evo šta je radila na krevetu, komentari samo pljušte! (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Todorović uživa u vezi sa novim dečkom Lazarom Granićem, koji je sada krišom snimao dok se sa psom mazila na krevetu. 

Prizor je sve raznežio, s obzirom na to da pevačica uživa dok provodi vreme sa kućnim ljubimcima. Lazar je obeležio ovaj trenutak i odmah podelio javno na društvenoj mreži Instagram, a tom prilikom je ujedno pokazao kako on i Milica provode vreme zajedno kada su sami.

Njemu su ljudi slali poruke u komentarima da Milica izgleda srećno, kao i da im je drago što se slažu i što im je lepo u vezi. 

Foto: Instagram printscreen

Milica sa kućnim ljubimcem

 

Podsetimo, njih dvoje su se nedavno zajedno pojavili na proslavi 60. rođendana voditelja Žike Jakšića. Milica nije skidala osmeh sa lica, a došla je sa momkom Lazarom, ali i sa kolegom i kumom Stevanom Anđelkovićem.

Todorovićka pre ovoga nije puno pričala na temu partnerskih odnosa, ali je otkrila da je kod kuće nisu pritiskali da se uda, sve do skoro. 

- Roditelji me ranije nisu terali da se udam i da rodim dete, ali u poslednje vreme su kao na iglama! Stalno me pitaju kada će da postanu baka i deka. Mnogo bi voleli da dobiju unuče i ja ih razumem, jer je to nešto prirodno. Međutim, ne može kad oni hoće, jer ja čak nemam ni dečka. Ali, ukoliko bih se sutra zaljubila, odmah bih zatrudnela. Volela bih da imam troje dece, jer mnogo volim mališane. Jedna prelepa devojčica me je nedavno raznežila na snimanju spota za moju novu pesmu. Kada sam gledala kadrove s njom, suze su mi krenule. Jedva čekam da postanem majka, ali to ne određujem ja, već Bog - rekla je folkerka. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading