PRODAO SI SVOJU ZEMLJU ZBOG SRBIJE! Pevač doživljava TORTURU, prete mu ZABRANOM ulaska u BiH, a evo o čemu je zapravo reč!

Autor:

Zabava

13.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik Operacije Trijumf Adnan Babajić na meti hejtera.

PRODAO SI SVOJU ZEMLJU ZBOG SRBIJE! Pevač doživljava TORTURU, prete mu ZABRANOM ulaska u BiH, a evo o čemu je zapravo reč!

Foto: adnan babajic instagram

privatna arhiva

Nakon što je u emisiji "Ispovesti" progovorio o iznudi koju je doživeo, a sve zbog Evrovizijskog predstavljanja u Bosni i Hercegovini, pevač i pobednik muzičkog takmičenja "Operacija Trijumf" Adnan Babajić, naišao je na žestoku prozivku od starne hejtera po društvenim mrežama gde pozivaju na njegov linč i zabranu ulaska u BiH.

 

Foto: Republika.rs

Adnan Babajić sa novinarkom

Naime nakon što je javno rekao da bi uvek predstavljao Srbiju na Evroviziji, jer mu je pružila šansu i dala priliku da napravi karijeru, u odnosu na Bosnu i Hercegovni, Babajića su razapeli na društvenim mrežama kako se prodao, te da ako nema ništa lepo dakaže o svojoj zemlji najbolje da u nju ni ne dolazi

- "Prodao si svoju zemlju zbog Srbije", "Svima je uvek bolje tuđe od svoga, pa nek ide onda tamo", "Kad mogu oni Selmi, možemo mi njemu zabraniti ulazak u BiH" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Očigledno je da su ovakve poruke pisali srbomrsci, samo zato što Adnan poštuje Srbiju i što je zahvalan na svemu što je postigao u Beogradu i što mu je on pružio. Baš ovi, što sad razvalče pevača koji poštuje i voli Srbiju su veličali Nasera Orića, izrazitor srbomrsca koji je pozivao na klanje Srba.

Nakon ovoga pozvali smo i Adnana da nam prokomentariše ovaj neočekivani udar na njega, a on nam je priznao da mu je Beograd u srcu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Adnan Babajić se takmičio i u emisiji "Operacija trijumf"

- Video sam i nisam se šokirao iskreno. Ja nisam nikoga prodao, najmanje svoju zemlju, ona je mene, jer su mi tražili novac da predstavljam tu moju zemlju na Evroviziji, pa kakav je to način, zvala me je i Srbija da je predstavljam, ali mi nisu tražili da to i platim. Ako ja Bosni tada kao najveća zvezda u regionu nisam valjao, zašto su mi onda slali ponudu - rekao je Babajić za Republiku, pa dodao:

- Kao što sam izjavio opet ću i ponoviti, meni su Srbija i Beograd dali što niko nije i večno ću im biti zahvalan zbog toga. Sad kad se vraćam ponovo na muzičku scenu, sa novim pesmama i albumom, te saradnjom sa velikim zvezdama čija imena ću uskoro da otkrijem, Beograd je opet tu za mene da podrži sve što radim - zaključio je Adnan za naš portal.

Podsećamo Babajić je otkrio da je posle pobede na Operaciji Trijumf dobio ponudu da predstavlja svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu na Izboru za pesmu Evrovizije, ali je uz tu tada lepu vest išla i ona loša, da treba da plati svoje učešće na ovom prestižnom takmičenju. Celu njegovu video ispovest pogledajte u nastavku

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading