POZNATI PEVAČ OSTAO BEZ SINA: Nekada je imao NAJLEPŠI OSMEH na estradi, a danas je samo SENKA TOG ČOVEKA

Autor:

Zabava

13.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Enes Begović je plenio vedrinom gde god se pojavi, a nakon smrti naslednika se povukao iz javnog života.

POZNATI PEVAČ OSTAO BEZ SINA: Nekada je imao NAJLEPŠI OSMEH na estradi, a danas je samo SENKA TOG ČOVEKA

Foto: Printskrin

Poznati pevač Enes Begović, prepoznatljiv po vedrom duhu i najlepšem osmehu, više nije isti čovek otkad ga je zadesila duboka tragedija kada je neočekivano izgubio sina Armina.

Foto: Nina Novaković

Enes Begović sahranio sina Armina

Od tada, umesto osmeha i vedrine, na njegovom licu dominira neopisiva tuga.

- Folker se posle porodične tragedije potpuno povukao iz medija i javnog života. On je samo senka onog čoveka kog je volela i publika i cela estrada. Ne može više da ga uteši ni pesma. Posvetio se porodici i unuku koji je došao na svet posle očeve smrti - otkriva izvor blizak bosanskom pevaču. 

Podsećamo, Armin je preminuo u 30. godini na sarajevskoj Infektivnoj klinici, nakon što mu se autoimuna bolest, s kojom se godinama borio, ponovno vratila.

- Sine moj, ovo je poslednje zbogom, zauvek ću te voleti - izgovorio je Begović kroz suze na sahrani sina.

Tragedija koja je zadesila porodicu Enesa Begovića potresla je čitav region, a kako je Republika svojevremeno pisala, pevačeva snajka Almina, a žena njegovog preminulog sina Armina, porodila se nekih mesec dana od smrti supruga.

Republika

Foto: Republika.rs, Facebook, Instagram

Snajka Enesa Begovića sinu dala ime Armin, po pokojnom suprugu

 Koliko je ovo potresna priča, govori i činjenica da Enesov sin nije dočekao da naslednika drži u naručju, a njegova supruga pokazala je koliko voli pokojnog Armina, budući da se odlučila da njihovom sinu da ime po ocu - Armin.

- Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda - rekao je tada prijatelj porodice Begović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading