DEČKO JOJ SE NIJE POJAVIO NA ROĐENDANU! Džehva okupila društvo u prestižnom lokalu, a od košarkaša NI TRAGA, NI GLASA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica proslavila rođendan bez jače polovine.

DEČKO JOJ SE NIJE POJAVIO NA ROĐENDANU! Džehva okupila društvo u prestižnom lokalu, a od košarkaša NI TRAGA, NI GLASA! (FOTO)

Foto: Instagram.com/teodora, instagram.com/maticrebec

Pevačica Teodora Džehverović, proslavila je 27.rođendan u jednomprestižnom beogradskom lokalu, ali se njen dečko, košarkaš Matic Rebec ni ovoga puta nije pojavio, iako je trebalo da bude tu.

Naime, Teodora je okupila sve bliske ljude kako bi proslavila rođendan, ali i ovoga puta je izvisila kod dečka, kojem je očigledno bitnije da ga ne uslikjau paparaci sa njom, nego da je učini srećnom.

Republika

Foto: ATAImages, instagram.com/maticrebec, pixabay.com

Matic Rebec se nije pojavio kod devojke na proslavi

- Trebalo je i on da dođe, nešto se sve u par minuta preokrenulo. Smorila se malo, ali tu smo bili mi da je uvek podignemo kad padne. Bilo je stvarno veselo - rekao je izvor blizak pevačici.

Inače, iako su svi očekivali i njenog novog dečka košarkaša Maticu Rebeca, on se nije pojavio verovatno zbog toga što pevačica ne želi da eksponira svoju vezu, ili je zbog svojih poslovnih obaveza bio sprečen da dođe na rođendan. Uz nju je sve vreme bio brat Savo koji je na kraju večeri nosio poklone koje je Džehverovićeva dobila od prijatelja.

Republika

Foto: instagram

Teodori brat na specifičan način čestitao rođendan

Podsećamo, Teodori su prijatelji i poridica javno poželeli samo najlepše želje, deleći fotografije sa njom, uz koje su išle emotivne poruke. Prijatelji i kolege iz muzičke industrije takođe su se oglasili na društvenim mrežama, čestitajući Teodori rođendan i izražavajući divljenje za njen talenat i posvećenost muzici. Neki od njih su podelili zajedničke uspomene i fotografije sa Teodorom, ističući koliko im znači njeno prijateljstvo i podrška.

Teodora se takođe obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama i to na način koji je karakteristian za nju. Ona je s maskom za lice podelila nekoliko klipova na kojima je pevala, a sve vreme nije skidala osmeh s lica, pa je jasno da svoj dan provodi srećna. Uz rođendanske čestitke, Teodora je najavila i nove projekte na kojima radi, otkrivajući svojim fanovima da ih uskoro očekuju nove pesme i iznenađenja. Njeni fanovi su se odmah obradovali vestima i iskazali veliko interesovanje za sve što ih čeka od ove talentovane pevačice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading