BILA U AGONIJI SEDAM DANA! Teodora Džehverović o paklu koji je preživela u svoja četiri zida!

Autor:

Zabava

31.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je otkrila koliko je propatila zbog operacije grudi.

BILA U AGONIJI SEDAM DANA! Teodora Džehverović o paklu koji je preživela u svoja četiri zida!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratioca na društvenim mrežama, a jedno od najčešćih pitanja bilo je vezano za njeno iskustvo sa ugradnjom silikona. Na ovo pitanje, Teodora je detaljno odgovorila ističući kako je prezadovoljna rezultatom, ali i otkrivajući da operacija nije prošla bez bola i perioda oporavka.

Na pitanje jedne devojke koja je takođe razmišljala o operaciji grudi, Teodora je iskreno odgovorila da je operacija bolna, te da je bol trajao mesec i po dana. Takođe je istakla da su prvi sedam dana nakon operacije bili izuzetno teški, ali je naglasila da je krajnji rezultat vredan truda. Pevačica je istakla da je imala jasnu viziju kako želi da izgledaju njene grudi te da je prezadovoljna postignutim rezultatom.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

 

- Želim da radim grudi, zanima me tvoje iskustvo, što se tiče bola, oporavka? - glasilo je pitanje.

- Svaki dan mi stigne barem jedra poruka na ovu temu. Kako o ovome ne bih pričala sto puta i kako ne bih svim devojkama odgovarala, odgovoriću svima sada. Reč prezadovljna je smešna za ono kako se ja osećam posle operacije. Za mene su to najlepše urađene grudi, neću biti skromna - odgovorila je Teodora pa nastavila.

- Ja sam imala tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu "prirodno" urađene grudi koje su sada tako lepo legle da verujte mi mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila. Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili - odgovorila je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading