BRANISLAV LEČIĆ ODBIO SUZANU MANČIĆ, PA SE POKAJAO: Trebalo je da budem sa njom, KRIV sam za oba RAZVODA!

Autor:

Zabava

11.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac progovorio o bivšim suprugama i ponudi Suzane Mančić!

BRANISLAV LEČIĆ ODBIO SUZANU MANČIĆ, PA SE POKAJAO: Trebalo je da budem sa njom, KRIV sam za oba RAZVODA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna voditeljka Suzana Mančić nedavno je priznala da ju je poznati glumac Branislav Lečić svojevremeno odbio i da nije želeo da uđe u vezu sa njom. Sada je Lečić izjavio da smatra da je pogrešio što je odbio Mančićevu.

- Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić... Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo... Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali, opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego... (smeh) - rekao je Branislav Lečić.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suzana Mančić

Poznati glumac se potom prisetio svojih bivših žena i razvoda, te priznao da je kriv za oba.

- U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah... Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo... Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne - istakao je Lečić.

- Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer... O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo - dodao je poznati glumac za domaće medije.

Republika

Foto: Novo Jutro

Branislav Lečić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading