UHVATILI SMO ĐORĐA DAVIDA NA DELU! Njegovo ponašanje nakon što je POKOSIO ŽENU će vas ŠOKIRATI: Evo u kakvom je stanju (FOTO)

Autor: P. R. / K. I.

Zabava

09.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografije rok muzičara otkrivaju u kakvom je stanju!

UHVATILI SMO ĐORĐA DAVIDA NA DELU! Njegovo ponašanje nakon što je POKOSIO ŽENU će vas ŠOKIRATI: Evo u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: Republika

Poznati rok muzičar Đorđe David večeras je iznenadio javnost svojim pojavljivanjem na košarkaškoj utakmici između Crvene Zvezde i Žalgirisa, nakon nedavne stravične saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji na auto-putu kod graničkog prelaza Tabanvoce, gde je usmrtio ženu vozeći svoj automobil.

Naime, kako je paparaco portala Republika uspeo da zabeleži, Đorđa se smejao i opušteno komunicirao sa ljudima u prvim redovima ispred terena, ne pokazujući neke primetne znake zabrinutosti.

Iako je donedavno bio u nekoj vrsti medijska ilegale, roker se nije povukao iz javnog života. Njegovo pojavljivanje u beogradskoj Areni jasno pokazuje da se ne krije od javnosti, već se hrabro suočava sa situacijom koja ga je, kako je istakao, obeležila za ceo život.

Podsećanja radi, Đorđe David je nedavno otkrio da mu stravične scene saobraćajne nesreće i dan-danas prolaze kroz glavu, kao i to da, bez obzira što su mu dokumenta vraćena, on i dalje nije slobodan čovek.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David nakon saobraćajke

- To je nešto što je jednostavno u ovoj cijeloj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: ‘Dobio si dokumenta, slobodan si’. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osećati da sam slobodan -  ispričao je roker, preneo je Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading