NE ZNAM KO SAM OTKAD NEMA MOJE ANDRIJANE! Ispovest oca pokojne pevačice ledi krv u žilama, evo šta se dešava u porodičnom domu u Bijeljini! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga.

NE ZNAM KO SAM OTKAD NEMA MOJE ANDRIJANE! Ispovest oca pokojne pevačice ledi krv u žilama, evo šta se dešava u porodičnom domu u Bijeljini! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Otac tragično nastradale Andrijane Lazić, Nebojša Lazić zvani Zenga, oglasio se po drugi put ekskluzivno za Republiku, pa je otkrio da je stanje u porodici i dalje teško, s obzirom na to da su svi i dalje van sebe otkako mu je ćerka poginula. Nebojša kaže da je bol maltene neizdrživa, pa je pomenuo i tetovažu koju ima njegova ćerka nedaleko od srca na grudima, a koja označava njeno početno slovo imena i njegovog nadimka.

Foto: Privatna arhiva

Tetovaža koju je Andrijana posvetila ocu

 

- Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola - počeo je Nebojša, pa je nastavio:

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodična kuća pevačice u Bijeljini

 

- Nikad Andrijani ništa nisam branio. Čujem se redovno sa njenim drugaricama. Ova slika sa tetovažom, to mi je jedna od njih poslala da imam. Sedam sveštenika je bilo na sahrani moje ćerke, kao i sve drugarice. 

Inače, Kako je naš portal već pisao, Nebojša se redovno oglašava i na društvenim mrežama, gde često piše statuse posvećene Andrijani. 

- Ne verujem u smrt zbog toga što vidim zvezde. One sijaju daleko, daleko u mraku, iako ih ne mogu dotaći, one postoje. Zbog toga ne verujem u smrt i znam da i ti sjajiš negde tamo - pisao je Zenga.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading