NAOČARE I ZALIZANA KOSA! ISPLIVALA ŠOK-FOTKA Ognjena Amidžića stara 13 godina! Voditelj neprepoznatljiv (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je u to vreme imao pozive da gostuje širom regiona, što je više puta i rekao za medije.

NAOČARE I ZALIZANA KOSA! ISPLIVALA ŠOK-FOTKA Ognjena Amidžića stara 13 godina! Voditelj neprepoznatljiv (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić redovno je pre 13 godina zasmejavao ljude tako što se maskirao u svoj alter ego, Oskara Savića, pa je tako osvojio srca miliona gledalaca. Naime, on je tada izgledao skroz drugačije, sa zalizanom kosom, naočarima na glavi i gustim brkovima, pa mlađe generacije tako na prvu loptu nisu mogle da ga prepoznaju kad su videle slike iz prošlosti. 

Voditelj je u to vreme imao pozive da gostuje širom regiona, što je više puta i rekao za medije.

Foto: Promo foto

Ognjen maskiran u Oskara

 

Hoću da pokažem da sam najbolji. Da sam napravio pomak u novinarstvu, pa će me Ognjen možda i vratiti u emisiju. A možda će mi i Željko Mitrović dati autorsku emisiju - pričao je tada čuveni Oskar o svojim idejama, pa je objasnio:

- Imaću neverovatne goste. Pitaću ih ono što niko nikada nije smeo da ih pita! Videćete jako, jako neobične, pomaknute ljude. Zovu me da dođem u Hrvatsku, Dalmaciju, Bosnu… Ne znam da li ću stići svuda da gostujem sa kabareom, ali ću se svakako potruditi. 

Oskarove najpopularnije tačke su svakako one u kojima izvodi pesme "Medo Brundo" i "Zmija Žaba", koju je snimio sa pevačicom Slavicom Ćukteraš

Pre nekih desetak godina Srbiju je pokorio ovaj hit, u stvari, omiljeni alterego voditelja. Popularnost je bila tolika da su stigli i do slovenačkog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", gde je jedna od učesnica dobila zadatak da imitira upravo Oskara.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading