SVI JOJ GLEDALI U BUJNE GRUDI! Naša voditeljka se utegla, pa napravila pometnju! Muškarci nisu znali šta ih je snašlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodim računa prvenstveno o svom zdravlju i treniram redovno, čak sam jedan period trenirala i boks, tvrdi ona!

SVI JOJ GLEDALI U BUJNE GRUDI! Naša voditeljka se utegla, pa napravila pometnju! Muškarci nisu znali šta ih je snašlo! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Pink televizije Bojana Lazić pojavila se na jednom prestoničkom događaju u utorak uveče, pa je napravila haos nakon što se utelgla u crnu usku haljinu, te je mamila uzdahe na svakom koraku! Naime,Lazićeva je bila među zvanicama na 60. rođendanu Žike Jakšića, a crna haljina za koju se odlučila je na pravi način istakla njeno izvajano telo.

Fatalna plavuša ponela je crnu usku haljinu, koja je pored toga što je isticala njeno zgodno telo, raspalila maštu zbog poprilično otvorenog gornjeg dela.

Foto: Instagram printscreen

Bojana Lazić

 

Naime, dužina haljine do ispod kolena, dozvoljavala je, makar po modnim pravilima, zgodnoj lepotici da se "gore malo više otvori". Pored naramenica, gornji deo sastavljen je samo još od brusa, u koji je ona upakovala bujno poprsje.

Stajling je "začinila" rukavicama i visokim potpeticama, ali i lepotom i osmehom koji je takođe skretao pažnju, pa makar na sekund, dok se pogled ne spusti.

Brojne pohvale dobila je na račun izgleda i savršeno izvajanog tela, za koji je pored genetike zaslužena i teretana.

Inače, Bojana je za medije skoro istakla da je pobornik zdravog života, te tako održava vitku liniju.

Vodim računa prvenstveno o svom zdravlju i treniram redovno, čak sam jedan period trenirala i boks. Što se tiče nege kože takodje mi je to važno, jer za koji dan punim 37 godina, i sve je to nekako teže posle 30-te, ali je najvažnije kako se osećaš, kod mene nije ono kad se najgore osećam da najbolje izgledam, nego kad se i najgore osećam onda i najgore izgledam, a kad sam srećna i zadovoljna onda baš blistam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading