HIT SNIMAK MILANA MARIĆA SRUŠIO INTERNET: Glumac igra uz ČUVENU PESMU VIki Miljković, OVE kadrove ne viđate svake dan! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić napravio hit snimak!

HIT SNIMAK MILANA MARIĆA SRUŠIO INTERNET: Glumac igra uz ČUVENU PESMU VIki Miljković, OVE kadrove ne viđate svake dan! (VIDEO)

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Naš proslavljeni glumac Milan Marić ponovo je oduševio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavivši snimak na kom igra uz veliki hit naše pevačice Viki Miljković. Snimak je izazvao lavinu pozitivnih komentara, a Marić, poznat po svojoj duhovitosti, izmamio je osmehe kod svojih pratilaca.

U ovom neobičnom snimku, Milan Marić se opušta uz omiljenu pesmu Viki Miljković, dok na svoj jedinstven način interpretira ritam i pokrete. Njegova spontanost i zarazna energija privukli su pažnju mnogih, a komentari hvale i podrške samo su se nizali ispod snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Marićeva duhovitost je nešto što ga izdvaja i čini omiljenim među publikom. Njegova sposobnost da unese vedrinu i smeh čak i u jednostavne svakodnevne situacije, kao što je slušanje omiljene pesme, zaista je osvežavajuća.

Pratioci su se utrkivali u komentarisanju snimka, ističući koliko im je ovaj trenutak uljepšao dan. "Hvala ti što uvek uneseš radost u naše živote", "Nikad ne prestani da budeš ovako zabavan i autentičan" i "Tvoja pozitivna energija je zarazna" samo su neki od komentara ispod snimka.

 

 

Foto: printscreen/RTS

Milan Marić

 


Ovaj snimak je još jednom pokazao koliko je Milan Marić omiljen među publikom, ali i koliko je važno imati trenutke opuštanja i radosti, posebno u današnjem užurbanom svetu. Njegova spontanost i autentičnost su osvojile srca mnogih, a reakcije na društvenim mrežama jasno pokazuju koliko je ovaj trenutak bio inspirativan za mnoge.

Milan Marić je svojom jednostavnošću i spontanošću još jednom pokazao koliko je važno uživati u malim stvarima i deliti pozitivnu energiju sa drugima. Njegova objava na Instagram storiju definitivno je razgalila mnoge i podsetila nas da je radost prisutna u svakodnevnim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading