MENJAO DEVOJKE KO ČARAPE, PA OSTAO SAM: Vuk Kostić šetao mnoge poznate dame, a jedna mu se UREZALA U SRCE

Autor:

Zabava

06.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se spekulisalo da će sa nekima završiti ispred oltara to mu se do danas još ni sa jednom ostvarilo.

MENJAO DEVOJKE KO ČARAPE, PA OSTAO SAM: Vuk Kostić šetao mnoge poznate dame, a jedna mu se UREZALA U SRCE

Foto: ST/N. Mutić

Vuk Kostić

Poznati srpski glumac Vuk Kostić jedan je od najpoželjnijih neženja, a bije ga glas da je slomio mnoga ženska srca. 

Iako iza sebe ima dosta dugih veza, među kojima si najbrojnije one sa poznatim damama, već neko vreme je singl, što ga čini još interesantnijim pripadnicama lepšeg pola. 

Vukov ljubavni život je oduvek zainimljiv javnosti, a evo sa kojim se sve devojkama zabavljao i koja veza je na njega ostavila najveći trag.

Republika

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Bojana Stefanović je Vukova devojka još iz studentskih dana

Među prvim velikim ljubavima Vuka Kostića bila je njegova koleginica Bojana Stefanović, sa kojom se zna još sa studija glume. Bili su u vezi četriri godine, a zbližili su se na probama. Posle duge veze spajali su ih i u ulogama u mnogim projektima, pa su kao par i nakon što su raskinuli nastavili da se pojavljuju pred publikom.

Jedna od najvećih Kostićevih ljubavi je takođe koleginica Jelisaveta Orašanin za koju su mnogi mislili da će je Vuk odvesti pred oltar nakon skoro pet godina zabavljanja. Međutim, iako su neko vreme i živeli zajeno, te važili za jedan od najlepših i najpopularnijih parova, veza im je pukla i Jelisaveta se udala za proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića sa kojim danas ima dvoje dece.

Foto: Printscreen Instagram

Jelisaveta Orašanin je, kako mnogi smatraju, Kostićeva najveća ljubav

Pored koleginica Vuk je osvajao i druge lepotice sa javne scene. Svojevremeno se šuškalo da je bio u intimnom odnosu sa manekenkom i bivšom modelsicom Ivanom Stamenković. O njihovoj vezi se malo znalo, a posle nje se pričalo da je uplovio u vezu sa devojkom koja pre toga nije bila poznata javnosti. Iako se pičalo da se sa izvesnom Anom čak bio i verio, od tog venčanja nije bilo ništa jer je sreo Jelisavetu, sa kojom mu se, takođe, ozbiljna veza neslavno završila.

Foto: instagram.com/ivana.stamenkovic

Ivana Stamenković Sindi imala romansu s poznatim glumcem

Kratku, ali javnosti veoma interesantnu vezu, za koju se saznalo tek nakon dosta vremena, Kostić je imao i sa poznatom pevačicom Ivanom Peters, koja je prva u javnosti i progovorila o njihovoj davnoj ljubavi.

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - rekla je Ivana svojevremeno.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ivana Peters svojevremeno otkrila da se i ona kratko zabavljala s Vukom

Ništa manje interesantno nije bilo ni kada je osvanula vest da je Vuk smuvao voditeljku Anu Mihajlovski

Iako su se u početku neko vreme skrivali od očiju javnosti, Ana i Vuk ubrzo su vezu obelodanili na društvenim mrežama, a zajedno su se pojavili i na premijeri serije "Južni vetar". Međutim, veza im nije dugo potrajala, a i drugi su smatrali da su njih dvoje spoj nespojivog.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić su se zajedno pojavljivali u javnosti

Kako je mahom imao duge veze, Vuku su sa mnogim od devojaka predviđali brak, pa izuzetak nije ni Aleksandra Popović sa kojom se zabavljao oko dve godine. Mnogi su verovali da će ova zgodna brineta večitom neženji najzad stati u kraj, ali ni do venčanja sa njom nije došlo. Umesto toga, Kostić je danas solo, očito i dalje čekajući na onu pravu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading