SISALA SAM LIMUN I PADALA U NESVEST: Zorana Pavić priznala da je pravila GREŠKE koje su je mogle KOŠTATI ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

06.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je uspela da skine 30 kilograma i dotera liniju tek kad je shvatila šta ne treba da radi.

SISALA SAM LIMUN I PADALA U NESVEST: Zorana Pavić priznala da je pravila GREŠKE koje su je mogle KOŠTATI ŽIVOTA!

Foto: printscreen/youtube.com

Poznata pevačica Zorana Pavić  oduvek je bila jedna od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, ali je dugo vodila borbu sa viškom kilograma, kog je svojom upornošću uspela da se reši, ali metode koje priznaje da je i sama koristila nikome ne preporučuje.

Naime, lepa pevačica za relativno kratko vreme uspela je da se oslobodi čak 30 kilograma, a transformacija koju je sa svojim telom napravila je nešto zbog čega u poslednje vreme uživa u brojnim komplimentima.

Republika

Foto: youtube.com/screenshot

Zorana Pavić je lepa žena, ali se dugo borila sa viškom kilograma

Pošto je Zorana odlučila da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom i zdravljem, promenila je životne navike koje su je u rekordnom roku dovele do željene figure, ali je upozorila sve da paze da zbog bržeg efekta ne posežu za načinima koji mogu i da ugroze zdravlje.

Pevačica je priznala da je ranije bila sklona da traži instant rešenja, dok nije shvatila šta je jednini način da ima lepo, zdravo i negovano telo na duže staze. Ona je otkirla da je pored redovnih treninga, dosta korigovala i ishranu, koja je ranije bila prilično nezdrava.

- Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih vrlo retko samo da mi šećer ne bi otišao u "aut", što bi rekli mladi. Više manjih obroka dnevno, ali poenta je u barenom povrću i mesu, uz ribu koja može da bude i tuna iz konzerve i pastrmka - otkirla je pevačica jednom prilikom, te napomenula da je do ove uspešne formule došla tek posle rigoroznog režima koji nikome ne bi preporučila:

Jela sam samo živ limun i pila vodu, što ne savetujem nikome. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zorana Pavić je rešila sve svoje probleme sa kilažom

Iako je među javnim ličnostima operacija želuca postala popularan metod za gubljenje kilograma, Zorana nije podlegla tom trendu i otišla pod nož da bi regulisala svoju kilažu, već se odlučila za najzdraviju moguću metodu, te promenila životne navike koje su je dovele do željene linije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading