ŠOK IZDANJE ANE NIKOLIĆ: Pevačica nabacila 15 kilograma, sve kipi i preliva!

Autor:

Zabava

26.08.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko vreme višak je prikrivala garderobom, ali sada joj salo ispada na sve strane.

ŠOK IZDANJE ANE NIKOLIĆ: Pevačica nabacila 15 kilograma, sve kipi i preliva!

Foto: Printskrin/Instagram

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme skoro da uopšte ne nastupa, ali joj nije problem da se lati mikrofona kada je u pitanju proslava njenih dragih ljudi i prijatelja.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

 

Naime, ona je uživala na rođendanu jednog svog saradnika, pa joj nije bilo teško da ispuni i muzičke želje gostima. Zapevala je neke od svojih najvećih hitova, ali i pesme svojih kolega.

Međutim, ono što su mnogi primetili na Ani jeste prelepa haljina, ali i to da joj nije stajala najsjanije. Pevačica se utegla u toaletu koja joj je, po svemu sudeći, mala, tako da joj je kipelo salo sa svih strana, s grudi, stomaka i leđa.

- Ana u poslednje vreme deluje dosta krupnije, kao da se ugojila petnaestak kilograma. Već odavno je ponovo krenuo da joj se primećuje višak u predelu leđa i stomaka, koji je prikrivala garderobom, a sada je to postalo baš vidno i više ne može ničim da se sakrije jer kipi na sve strane - priča jedan od gostiju koji se zajedno s pevačicom zatekao na slavlju.


On dalje priča kako je Ana, kada se umorila, sela za sto, ali je nastavila da peva i to s naočarima za sunce. Mnogi su primetili i da Nikolićka deluje i vrlo tužno dok peva pesmu Džeja Ramadanovskog "Uspori malo, sudbino sestro", jednu od najemotivnijih domaćih balada.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading