ŠOK IZDANJE ANE NIKOLIĆ: Iskopirala Jelenu Karleušu, ROZE MANTIL, a kosa skoro do zemlje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana NIkolić iskopirala Jelenu Karleušu!

ŠOK IZDANJE ANE NIKOLIĆ: Iskopirala Jelenu Karleušu, ROZE MANTIL, a kosa skoro do zemlje! (VIDEO)

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Kontroverzna pevačica Ana Nikolić mesecima unazad svakom svojom objavom na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, a mediji ne prestaju da prate svaki njen korak.

Pevačica ne mari za tuđa mišljenja, već ide svojim putem ne obazirući se na komentare. Međutim, sada se na tviteru pojavio snimak Nikolićeve gde se vidi da se potrudila da svojim stajlingom ali i frizurom izgleda kao njena koleginica Jelena Karleuša, sa kojom je svojevremeno, pre nekoliko godina bila u idealnim odnosima, da su čak i imale zajednička fotografisanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Ana je obukla crnu dugačku halinu, dugačak mantil u pink boji, a plava duga kosa asocirala je korisnike ove mreže da krenu da polemišu o tome zašto je pevačica odlučila da iskopira koleginicu.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Ana Nikolić danima su vodile rat koji se po svemu sudeći završio sklopljenim primirjem. Pevačice su jedna drugi počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama.

A čim su prijateljice na društvenim mrežama to znači da su regulisale nesiglasice koje su imale.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading