MOGAO BI DA IM BUDE SIN: Zorannah objavom zintrigirala javnost, iza dečaka sa slike se krije SKRIVENA PORUKA (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka na veoma neobičan način čestitala dečku rođendan.

MOGAO BI DA IM BUDE SIN: Zorannah objavom zintrigirala javnost, iza dečaka sa slike se krije SKRIVENA PORUKA (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznata srpska blogerka, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, uživa u ljubavi sa furbalerom Elojem Rumom, sa kojim je otpočela i zajednički život, a sada mu je javno čestitala rođendan. 

Naime, Zorana je u svojoj instagram priči prvo objavila snimak na kome je slavljenik obasipa poljupcima, a zatim podelila i objavu u kojoj mu je čestitala divan dan nazivajući ga srodnom dušom i ljubavlju svog života.

U nizu zajedničkih fotografija kojima opisuje njihovu svemirsku ljubav, našla se i jedna iz fudbalerovog detinjstva, kojom je blogerka skrenula posebnu pažnju.

Republika

Foto: printskirn/instagram

Zorannah pokazala kako je njen dečko izgledao kad je bio mali

Mnogi su u tome prepoznali njenu čežnju da se sa njim ostvari kao majka, te da im naslednik bude sladak poput oca kad je bio mali.

- Najsrećniji rođendan mojoj srodnoj duši, najboljem prijatelju, omiljenom savezniku i ljubavi mog života, dao si mi život iz snova, moju osobu iz snova, najbolju godinu mog života i tako sam zahvalna za tebe i tvoju meku ličnost, jedva čekam da vidim da još više izgubiš kosu i da osediš u narednih 50 godina, voleti te je najlakša stvar na svetu - poručila je Zorana svom dragom uz najnežnije reči i omiljene fotografije sa njim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Podsećamo, Zorannah je svog dečka upoznala i sa prijateljima, po čemu su mnogi zaključili da im je veza veoma ozbiljna, te da planiraju da stanu na ludi kamen. Holandski fudbaler iza sebe ima već jedan brak, a koliko je srećan u ljubavi sa srpskom blogerkom može se zaključiti po njenim objavama na društvenim mrežama.

On je sa Zoranom već boravio u Beogradu, a iako ona ima stan u našem glavnom gradu, njih dvoje su tada odseli u jednom hotelu. Blogerka je tom prilikom skrenula pažnju javnosti kada ga je odvela na ručak, pa nije umela da mu objasni šta je teletina ispod sača. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading