"TEBE NIKO NI ZA ŠTA NEĆE DA ANGAŽUJE"! Luna Đogani dobila šok poruku, evo šta je odgovorila na jezive prozivke! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovakve slučajeve, gde mi pišete na moj poslovni mejl sa porukama vaše zlobe, bićete prijavljeni, to vam obećavam! - poručila je Đoganijeva!

"TEBE NIKO NI ZA ŠTA NEĆE DA ANGAŽUJE"! Luna Đogani dobila šok poruku, evo šta je odgovorila na jezive prozivke! (FOTO)

Foto: instagram.com/luna_djogani

Jutjuberka i bivša rijaliti učesnica Luna Đogani pokazala je na društvenim mrežama sadržaj jednog pisma koje je dobila putem mejla, a kako je osoba koja joj je napisala sve komentarisala njene radne sposobnosti, dobila dobar prikladan odgovor. 

- Digitalni marketing je ozbiljan posao, kojem ti pristupaš jako neozbiljno i neprofesionalno. To ti pokazuje i sve manji broj reklama koje imaš. Niko ne želi da baca pare za reklamu koju odradiš neozbiljno i neprofesionalno. Jedva jednu sliku uslikaš na kojoj se jedva i vidi ono što reklamiraš. Niti se potrudiš da što bolje uslikaš taj predmet, da slike budu dobrog kvaliteta, da se našminkaš, središ. A i kakav je sad sadržaj tvog Instagrama? Kakav kontent prikazuješ? Večita patetika i kuknjava zato što imaš obaveze oko dece, potenciranje i veličanje mame, besmisleni storiji bez poente i cilja. Ko će tebe da angažuje da reklamiraš neki kozmetički preparat ili šminku kad si večito nesređena i nenašminkana? Ko će da te angažuje za reklamu nekog brenda odeće jer tebe ljudi i ne prate zbog tvog stila, jer ga ti i nemaš. Hodaš u tri iste trenerke i tri iste majice, pošto i ono što valja ti pokupe mama i sestra - pisalo je još u pomenutom mejlu, koji je Đoganijevu razbesneo, pa je adekvatno i uzvratila:

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani pokazala mejl koji je dobila

 

- Za ovakve slučajeve, gde mi pišete na moj poslovni mejl sa porukama vaše zlobe, bićete prijavljeni, to vam obećavam! - poručila je Luna u okviru objave na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani pokazala mejl koji je dobila

 

Inače, pored toga što je jako popularna na mrežama, Luna se oprobala i u muzičkim vodama, snimila je nekoliko pesama, ali je odlučila da odustane od pevačke karijere.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

03.02.2024 17:51

Luna ne zna da peva.