PEVAČICA DOBILA PORUKU MAJKE ČIJA JE ĆERKA NASTRADALA U RIBNIKARU: Potresne REČI su je dotukle, a onda donela OVU odluku!

Autor:

Zabava

30.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica progovorila o poruci koju je dobila od majke devojčice koja je nastradala u Ribnikaru.

PEVAČICA DOBILA PORUKU MAJKE ČIJA JE ĆERKA NASTRADALA U RIBNIKARU: Potresne REČI su je dotukle, a onda donela OVU odluku!

Foto: Republika.rs

Pevačica etno i duhovne muzike Danica Crnogorčević održala je koncert u MTS dvorani, to je ujedno i prvi veliki solistički koncert. Danica je ispričala o koncertu, koji je posvetila nastradaloj deci iz škole ,,Vladislav Ribnikar". 

Tokom intervjua za medije, Danica je otkrila da je dobila poruku od majke devojčice koja je tragično nastradala u školi, koja ju je dirnula u dušu. Naime, poruka je sadržala da je devojčica koja je nastradala, volela da peva Daničine pesme, pa joj je emocije kada je pročitala dala još jači podstrek pred koncert. 

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Danica Crnogorčević koncert u Beogradu

 

Pevačica je otkrila da će se u publici naći neki od roditelja nastradale dece, kao i njihovi drugari.

Koncert je posvećen nastradaloj deci iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar", to će mi biti posebno emotivno iz razloga što će se u publici naći neki od njihovih drugara i neki roditelji nastradale dece. Dobila sam poruku od jedne majke čija je ćerka i pevala moje pesme, to mi je baš teško palo i odlučila sam čitav koncert da posvetim deci -  rekla je Danica za "Telegraf.rs".

Danica je otkrila i da li ima neke posebne pripreme pred nastup.

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Danica Crnogorčević koncert u Beogradu

 

S obzirom da sam majka četvoro dece, sama rutina i spremanje za koncert ne postoji. Nikakvo vežbanje pevanja, toga malo i fali, ali prosto ono što želim da prenesem publici ne treba da vide niti šta sam ja stavila na glavu, niti narukvice, ogrlice, šminku, već da iznesem ono iz svoje duše i dubine srca - rekla je pevačica, pa nastavila:

To je suština mojih koncerta i nastupa. Narod je to prepoznao kao prirodnost i hvala im što podržavaju - istakla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading