ZBOG EKSPLICITNOG SNIMKA JE MUŽ IZBACIO NA ULICU: Ovo je mračna tajna nestanka naše pevačice!

Autor:

Zabava

30.01.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitni snimak našoj pevačici okrenuo život naglavačke.

ZBOG EKSPLICITNOG SNIMKA JE MUŽ IZBACIO NA ULICU: Ovo je mračna tajna nestanka naše pevačice!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica Sanja Stojanović postala je poznata javnosti nakon učešća u takmičenju "Zvezde Granda". Međutim, njena karijera doživela je preokret kada je procureo njen intimni video, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Nakon toga, Sanja je nestala sa javne scene, a o njoj se gotovo ništa nije znalo.

Sanja je otvoreno progovorila o šoku koji je doživela zbog procurelog videa, ističući da je cela afera pratila njen život čitavih 15 godina. Komentari i medijski naslovi oko skandala postali su sastavni deo njenog svakodnevnog iskustva. Pevačica je istakla da je bilo teško nositi se sa pritiskom medija i javnosti, te da je zbog toga odlučila da se povuče iz javnosti.

Republika

Foto: Printscreen

Sanja Stojanović

 

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog intimnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim. Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni - rekla je.

Sanja je dodala i da joj je trebalo mnogo vremena da shvati da je napravila veliku grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je ona jednom prilikom za domaće medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading