POZNATI MUŠKARCI SVE ČEŠĆE IDU KOD PLASTIČARA: Oni su radili presađivanje kose, a niko ne bi pomislio da su i ova dva glumca PODLEGLA TRENDU (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni na Balkanu više nije tabu da se pripadnici jačeg pola podvrgavaju estetskim tretmanima.

POZNATI MUŠKARCI SVE ČEŠĆE IDU KOD PLASTIČARA: Oni su radili presađivanje kose, a niko ne bi pomislio da su i ova dva glumca PODLEGLA TRENDU (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, republika, e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATA Images

Ako ste mislili da samo žene na javnoj sceni brine starenje i izmena fizičkog izgleda koja ide s godinama, gadno ste se prevarili. Naime, muškarce i te kako može da baci u očajanje gubitak kose, ali zahvaljujući plastičnoj hirurgiji i njihovim brigama je došao kraj.

Za razliku od nekih prošlih vremena, kada su muškarci na estradi ćelavost krili perikama, maramama, kačketima i sličnim rekvizitima, današnji pevači, sportisti, glumci i voditelji, mogu da se podvrgnu transplataciji kose i ostanu zadovoljni svojim izgledom pod reflektorima, što mnogi i čine. 

Foto: ST/REPUBLIKA

Vladan Savić nedavno išao na transplataciju kose

Poslednji u nizu koji je izabrao ovu, sve popularniju metodu, kad su u pitanju plastične operacije za muškarce, je Vladan Savić, pevač Magla benda, te rešio da presadi kosu.

Pre njega to je učinio i crnogorski pevač Bojan Marović, koji je o ovom poduhvatu i otvoreno govorio za medije.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojan Marović je pre transplatacije kačketom prikrivao da nema kosu

Najviše me pogodilo kad sam se probudio u jednom hotelu, više ni ne znaš gde se budiš, koji je grad. Otišao sam da se umijem i video sam svoju kosu u rukama. Video sam dva pečata na temenu i tad sam se olindrao i rekao to je to, kraj priče, više mi ne treba niko, sve ću sam - govorio je ranije Bojan, koji je zahvat presađivanja obavio u Sarajevu.

Pored njega otvoreno je o gubitku pričao i Danijel Alibabić

Republika

Foto: Republika TV

Danijel Alibabić zadovoljan je efektima koje je postigao transplatacijom kose

- Želim ponovo da imam frizuru. Budući da intervencija kojoj ću se podvrgnuti nije bolna, što mi je najbitnije, nisam se mnogo dvoumio već sam zakazao datum kada ću uraditi transplantaciju - rekao je Danijel pre nego što je uspešno rešio problem.

On je, poput većine, ovaj medicinski zahvat obavio u Turskoj, gde mnogi odlaze baš zato što veruju u stručnost tamošnjih lekara kada je o estetskoj hirurgi reč.

Glumci Milan Kalinić i Branislav Lečić, priznali su da su se, prvenstveno zbog javnog posla, podvrgli ulepšavanju za scenu.

Republika

Foto: Novo Jutro

Branislav Lečić priznaje da se tretmanu presađivanja kose podvrgao zbog posla

Tačno je da sam krenuo s transplatacijom kose i mogu vam reći da sam za jako kratko vreme prezadovoljan efektom. Izuzetni su profesionalci i nisam se pokajao što sam se odlučio na tako nešto. Imam dosta prijatelja iz javnog života koji su se podvrgli ovakvoj intervenciji i oni su mi živ dokaz da to može da izgleda jako dobro - pričao je Leka još pre osam godina, dok je njegov mlađi kolega i voditelj potvrdio da je i on na ovaj način vratio kosu:

- Problem gubitka kose se razilkuje od drugih estetskih problema, najpre jer kosu svi imamo, a posle, zbog uzroka na koje najčešće ne možemo da utičemo - izgubimo. Kod mene su se prvi rezultati videli već posle tri, četiri meseca. Kad mi je izrasla nova kosa, i sebi i drugima bio sam skroz drugačiji. Vredi svaki evro!

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Milan Kalinić ukazao je poverenje stručnjacima u jednoj domaćoj klinici

Inače, Milan je najbolji primer da se dobri rezultati mogu postići i na domaćim klinikama, jer je on presađivanje kose radio u Beogradu.

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca takođe je ispričao svoje iskustvo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Marinković Maca rešio je problem sa zaliscima

- Džaba ljudi troše pare na razne šampone, ampule i preparate, jer im od toga kosa sigurno neće porasti. Jedino trajno rešenje je transplantacija. Ja sam presadio kosu u prednjem delu i prezadovoljan sam rezultatima - zaključio je Maca.

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski pre nekoliko godina se pohvalio kako je i ona na ovaj način rešio svoj problem sa kosom. Toni više nije proćelav na temenu, sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

Republika

Foto: Promo foto

Toni Cetinski ne krije da je pesađivao kosu

Pored ovih poznatih koji nemaju problema da pričaju da su se podvrgavali estetskim tretmanima, ima dosta pripadnika jačeg pola koji kriju da su radili presađivanje kose.

Trend koji je zahvatio našu estradu, odavno je popularan u svetu, pa su među onima koji su koristili ovu metodu kako bi imali kosu Dejvid Bekam, Silvester Stalone, Nikolas Kejdž, Elton Džon, Silvester Stalone i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading