PEVAČ MAGLA BENDA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Vlada se podvrgao plastičnoj hirurgiji, među muškarcima na estradi je prava pomama za OVOM METODOM (FOTO)

Autor: M. P.

Zabava

29.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tretman ulepšavanja pripadnika jačeg pola daje vidljive rezultate.

PEVAČ MAGLA BENDA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Vlada se podvrgao plastičnoj hirurgiji, među muškarcima na estradi je prava pomama za OVOM METODOM (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Još jedan od poznatih muškaraca na našoj javnoj sceni, Vladan Savić iz Magla benda, podvrgao se tretmanu presađivanja kose.

Naime, ovaj trend na estradi je postao vrlo rasprostranjen, a s obzirom na to da je tretman relativno brz, a oporavak lak, sve laše se i poznati odlučuju za ovu metodu.

Tako je Vlada nedavno išao na transplantaciju kose, a efekat će postati vidljiviji kroz neko vreme. 

Pošto je presađivanje kose postao hit među poznatim muškarcima i dosta običnog sveta se zanima koliko to zadovoljstvo može da košta. Međutim, nigde u svetu nema utvrđene cene za presađivanje kose. Procenjuje se da ovakva operacija u Velikoj Britaniji može iznositi od 5.000 do 15.000 funti, dok je u SAD potrebno izdvojiti između 4.000 i 20.000 američkih dolara za ovo zadovoljstvo.

Razlog što se naši ljudi najčešće odlučuju za Tursku je taj što tu transplatacija košta znatno manje, uz troškove smeštaja u nekom od luksuznih hotela, trošak prevoza, prevodioca i postoperativne nege. Osim toga, u Turskoj mogu ostati i nakon operacije te uživati u čudesnim i prelepim gradovima i predelima po neverovatno povoljnim cenama.

Što se tiče domaćih iskustava transplataciju kose je moguće raditi i kod nas i to po najsavremenijim metodama, koje samim tim prate i određene cene.

I dalje se naša estrada, kada su u pitanju sve vrste plastične hirurgije, najčešće odlučuje za turske stručnjake. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading