Đorđe David nije jedini koji je doživeo stravičan incident Keba, Toni i Halid pokosili ljude na pešačkom

Autor:

Zabava

29.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije samo Đorđe David taj koji je imao saobraćajku sa kobnim ishodom, mnoge njegove kolege dele njegovu sudbinu

Đorđe David nije jedini koji je doživeo stravičan incident Keba, Toni i Halid pokosili ljude na pešačkom

Foto: Republika.rs, E-stock

Foto:  

Životi na točkovima usled velikog broja poslovnih obaveza, umor, ali i nepažnja drugih u sekundama su promenile sudbine mnogih koji ni danas ne mogu da se oporave od jezivih scena.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David

 

Iako je iskusan vozač koji često putuje svojim automobilom, Đorde David i njegova porodica prolaze kroz agoniju nakon što je pokosio ženu koja je šetala na putu, a koja je tragično izgubila život, međutim on nije jedini koga je zadesila ova tragična sudbina.

Foto: ATA Images

Toni Cetinski 

 

Toni: Nisam mogao pomoći čoveku, to ostane u glavi za celi život

Pre sedam godina automobilom marke Mercedes Toni Cetinski pregazio je čoveka koji je ležao na putu u jednoj nepreglednoj ulici u Rovinju.
- Ono što ti najviše ostane u sećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao da uradim da to izbegnem. Tu je i trenutak da nisam mogao pomoći čoveku. To je ono što će mi ostati u glavi ceo život - rekao je Cetinski koji je oslobođen krivice.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba 

 

Keba: Hvala Bogu devojka je živa i zdrava
Dragan Kojić Keba doživeo je šok kada je svojim Audijem oborio devojku na pešačkom prelazu, ali na svu sreću bez posledica.
- Ovim putem se i javno izvinjavam devojci i njenoj porodici. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vreme i hvala dragom Bogu da je devojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih rekao. Hvala na razumevanju-izjavio je Keba tada.

Foto: PrintscreenJutjub/PinkTV

Ivan Milinković

 

Ivan: Ne znam kako sam preživeo tu scenu i taj stres
Jezivu scenu svojevremeno je doživeo i Ivan Milinković nekadašnji član grupe „Legende" kada je udario staricu dok je išao u rikverc, a nakon udarca baka je završila u lokvi krvi.
- Ne znam kako sam preživeo tu scenu i taj stres. Ne interesuje me nikakva kazna, samo da je baka Ljubica dobro. Pitali smo se i ona i ja opet kako je došlo do nesreće?! Nosi i dalje tampone u nosu, a izgleda da će morati da uradi operaciju hrskavice-izjavio je on tada nakon što ju je posetio u bolnici.
Stresan slučaj dogodio se i Halidu Muslimoviću koji je udario devojku na Bežanijskoj kosi, ali na svu sreću nije bilo fatalnih posledica, te se sve završilo na lakšim povredama.

Foto: e-stock

Cakana sa suprugom Nebojšom

 

Cakanin muž usmrtio pešaka na licu mesta
Suprug Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša je pre nekoliko godina udario pešaka u Sremčici koji je nakon tri nedelje borbe izgubio život. Nebojša je izneo detalje situacije navodeći kako je posle nesreće bio uz povređenog, kao i da se konstantno raspitivao o njegovom zdravstvenom stanju.
Kako je tvrdio tada, sve se dogodilo kada se vraćao s posla, u mračnom delu ulice. Njegov automobil je, kako je govorio, bio tehnički ispravan, a prema njegovim rečima alkotest je pokazao da nije imao alkohol u krvi.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading