RADNIK POVREĐEN, KOLEGE GA HITNO ODVEZLE U BOLNICU: Nesreća u borskom rudniku

Autor:

Hronika

28.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarski tim koji je pregledao povređenog radnika utvrdio je da je V.T. zadobio povredu pubične kosti i lopatice.

RADNIK POVREĐEN, KOLEGE GA HITNO ODVEZLE U BOLNICU: Nesreća u borskom rudniku

Foto: Profimedia Robert Michael Afp Profimedi

Rudnik

U borskom rudniku "Jama" nedavno se desio incident koji je rezultirao povredom radnika V.T. (33). Tokom izvođenja radova, došlo je do nezgode koja je rezultirala povredama ovog tridesettrigodišnjeg radnika.

Brza reakcija kolega i zaposlenih

Kako RINA saznaje od izvora upućenog u ovaj slučaj, kolege i zaposleni u Sektoru bezbedne proizvodnje odmah su reagovali nakon nezgode i preduzeli mere kako bi V.T. bio transportovan i dobio neophodnu medicinsku pomoć. Ovaj brz i efikasan odgovor na nezgodu pokazuje posvećenost tima da brine o svojim kolegama u teškim situacijama.

Povrede i trenutno stanje

Lekarski tim koji je pregledao povređenog radnika utvrdio je da je V.T. zadobio povredu pubične kosti i lopatice. Trenutno se nalazi na detaljnom ispitivanju i pod opservacijom u borskoj bolnici. Važno je istaći da je pacijent svestan i da nije životno ugrožen, što pruža određenu dozu olakšanja u ovom izazovnom trenutku.

Incidenti poput ovog naglašavaju važnost bezbednosti na radu i konstantnog pridržavanja propisanih mera predostrožnosti. Nadamo se brzom oporavku V.T. i da će ovaj slučaj poslužiti kao podsetnik svima da bezbednost na radu mora uvek biti prioritet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading