SLAVLJE U DOMU SLOBODE I VOJINA: Glumica podelila RADOSNE vesti i rasplakala pratioce!

Autor:

Zabava

29.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković danas imaju poseban razlog za slavlje!

SLAVLJE U DOMU SLOBODE I VOJINA: Glumica podelila RADOSNE vesti i rasplakala pratioce!

Foto: ATA Images

Mila Ćetković i Vera Ćetković, ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, danas pune 14 godina. Bliznakinje poznatog glumačkog para dobile su posebnu čestitku od majke Slobode, koja je objavila njihovu fotografiju sa plaže i obratila im se emotivnim rečima.

- Neka život bude nežan i dobar prema vama. Živele i srećne da ste zauvek - poručila je Sloboda, što je raznežilo njene pratioce.

Mnoge poznate ličnosti čestitale su Slobodi, između ostalog i njena sestra, Dragana Mićalović.

- Volim vas najviše na svetu - poručila je Dragana.

Inače, glumica je nedavno gostovala u jednom podkastu, de je pričala na temu roditeljstva, a njeno izlaganje o ženama koje doje i onima koje ne doje, diglo je veliku prašinu na društvenim mrežama. Naime, Sloboda se zapitala zbog čega žene koje mogu da doje, a to ne rade, napadaju žene koje doje svoju decu. 

- Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad izabere žena da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko - rekla je Sloboda, pa nastavila:

- Nisam imala dovoljno mleka za dve bebe. Ja sam moju decu, znači, i dojila i dohranu davala u isto vreme. Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka. Mi koje smo dojile, hoćemo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postlaa najveći neprijatelj? Saosećam se sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je Sloboda u podkastku "Jednostavno roditelj".

Republika

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj

Sloboda Mićalović

Mnoge je začudila njena izjava, kako smatraju da je situacija obrnuta - da žene koje doje osuđuju žene koje ne doje. Glumica je zbog ovoga dobila silne negativne komentare, nakon čega je odlučila da se oglasi i pokuša da smiri haos koji se napraviona društvenim mrežama. 

- Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kom niko ne sme ništa da kaže ili pak svako sme sve da kaže, zaslućio on tu poziciju ili ipak ne - glasila je objava na njenom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram, uz koju je dodala hešteg "žena ženi mora biti prijatelj". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading