SLOBODA MIĆALOVIĆ ZANEMELA OD TUGE: S bolom se oprašta od drage koleginice!

Autor:

Zabava

25.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica je objavila emotivnu poruku na Instagramu posvećenu glumici Ivani Mrvaljević, koja je preminula u 47. godini.

SLOBODA MIĆALOVIĆ ZANEMELA OD TUGE: S bolom se oprašta od drage koleginice!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Javnost širom regiona potresla je vest o smrti istaknute crnogorske glumice, producentkinje i umetnice Ivane Mrvaljević, koja je preminula u 47. godini.

Republika

Foto: Printscreen/ YouTube - Televizija E

Ivana Mrvaljević (1976-2024)

Mrvaljevićeva je ostvarila zapažene uloge u serijama "M(j)ešoviti brak" i "Budva na pjenu od mora" i ostavila veliki trag na kulturnoj sceni Crne Gore. Mnogi glumci se opraštaju od voljene koleginice, a veoma emotivna objava Slobode Mićalović osvanula je na Instagramu.

Sloboda je skrhana bolom objavila:

- Draga naša Ivana, ljepota naša! Sa anđelima putuj! - napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj drugarice poziraju nasmejane.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

Od Ivane Mrvaljević potresnim rečima oprostio se i glumac Milutin Mima Karadžić, sa kojim je crnogorska glumica sarađivala u popularnim televizijskim serijama.

Ivana je svoju ljubav prema glumi otkrila još tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je 1999. godine uspešno završila svoje obrazovanje u klasi istaknutog profesora Bora Stjepanovića. Već tada bilo je jasno da je reč o izuzetnom talentu koji će obeležiti crnogorsku umetničku scenu.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

Nakon impresivne glumačke karijere, Ivana se istakla i u ulozi direktorke Gradskog pozorišta u Podgorici, gde je svojim vizionarskim pristupom i energijom doprinela razvoju pozorišne scene u Crnoj Gori. Njen rad na ovoj poziciji od 2012. do 2016. godine ostavio je dubok pečat i postavio visoke standarde u vođenju kulturnih institucija.

Ivana Mrvaljević će zauvek ostati upamćena kao jedna od najznačajnijih crnogorskih glumica svih vremena, čiji je doprinos umetnosti bio nemerljiv. Njeni prijatelji, kolege i poklonici umetnosti pamtiće je po izvanrednim glumačkim ostvarenjima, ali i po velikom doprinosu razvoju crnogorskog pozorišta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading