SLOBODA SE OGLASILA IZ SVETINJE: Jedan kolega joj je poželeo sreću na njenom putu, a onda su je podržali i ostali (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica na poseban način čestitala najradosniji hrišćanski praznik.

SLOBODA SE OGLASILA IZ SVETINJE: Jedan kolega joj je poželeo sreću na njenom putu, a onda su je podržali i ostali (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Poznata glumica Sloboda Mićalović, koja veoma drži do vere i pravoslavnih običaja, na najradosniji hrišćanski praznik oglasila se iz svetinje i čestitala Božić. 

 

Foto: Printskrin/Instagram

Sloboda Mićalović čestitala Božić putem svog Instagrama

 

Naime, ona je je objavila fotografiju na kojoj stoji ispred oltara u dugoj haljini i molitveno sklopljenim rukama.

- Hristos se rodi. Neka je na zdravlje i spasenje - napisala je Sloboda, a brojni pratioci među kojima i neke njene kolege su joj uzvratile čestitkama. 

 - Vaistinu, Bobina. Neka te sreća prati na putu tvome - poručio joj je prijaltelj i kolega Andrija Milošević, dok je Milena Vasić poslala emotikone koji označavaju molitvu.

Foto: Printskrin/Instagram

Andrija Milošević je uzvratio Slobodi čestitkama

 


Glumica, inače praznike provodi u krugu porodice, a o tome je nedavno i javno govorila. 

- Imamo vikendicu, pa smo uglavnom tamo. Ove godine ćemo da promenimo, mada najviše bih volela da sam na planini, da nije gužva, kao što jeste, jer sad će raspust. Nadam se da ću uspeti da obiđem i Kopaonik u jednom trenutku - rekla je tada Sloboda za domaće medije.

Foto: printscreen

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović vole da provode vreme u vikendici van Beograda

 

Podsećanja radi, Sloboda je u braku sa našim poznatim glumcem Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dve devojčice, bliznakinje Veru i Milu. Iako poznati par sa svojim naslednicama živi u Beogradu, svaki slobodan trenutak koristi da ode u vikendicu u Čortanovcima. Upravo u ovom mestu često zajedno provode porodične praznike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading