DUŠKO TOŠIĆ OTIŠAO NA SELO: Sa ćerkama napustio Beograd, pa podelio HIT SLIKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško je ćerkice slikao dok su se igrale s kućnim ljubimcima, a posle toga je usledio ručak i običaji koji se kod nas, posebno u manjim mestima organizuju na ovaj dan.

DUŠKO TOŠIĆ OTIŠAO NA SELO: Sa ćerkama napustio Beograd, pa podelio HIT SLIKU! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Revija Bate Spasojevića

Bivši fudbaler Duško Tošić odveo je ćerkice Niku i Atinu u svoje selo Orlovat, gde je isplanirao kako će u miru sa provedu božićne praznike. 

Tošić se na Instagramu pohvalio fotografijom na kojima se vidi da je u društvu svojih mezimica i sa decom svoje sestre Katarine. Duško ih je slikao dok su se igrale s kućnim ljubimcima, a posle toga je usledio ručak i običaji koji se kod nas, posebno u manjim mestima organizuju na ovaj dan.

Foto: Instagram printscreen

Duško Tosić je okačio sliku Nike i Atine iz sela

Iako su se mnogi na društvenim mrežama pitali gde je na fotografijama majka Nike i Atine, pevačica Jelena Karleuša, ona će, kako smo saznali, biti sa porodicom za praznike, iako je Duško na kratko "skoknuo" do svog sela. 

Kako se uveliko priča da je Jelena s Duškom na ratnoj nozi, te i da su po sredi razne afere, ona je sve demantovala kada je nedavno objasnila šta je prava istina.

Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - rekla je ona, pa dodala:

Foto: instagram

Jelena Karleuša

- Duško već duže vreme nema komentar na mene, ali dobro. Ako ikada bude bio spreman da priča o svemu ovome kao i ja, to je saasvim u redu! Ne mogu bilo koga na to da nateram mačem.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading