ŠOK FOTKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA IZ MLADOSTI: Evo kako je pevač izgledao tokom VOJNOG ROKA!

Autor:

Zabava

29.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Željka Joksimovića za koju javnost nije ni znala da postoji.

ŠOK FOTKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA IZ MLADOSTI: Evo kako je pevač izgledao tokom VOJNOG ROKA!

Foto: ATA Images

Željko Joksimović, jedan od najcenjenijih pop izvođača na Balkanu, nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije iz perioda kada je služio vojni rok. Fotografija mladog Željka izazvala je lavinu pozitivnih reakcija, prikupivši brojne lajkove i komentare oduševljenja.

Karijeru je započeo pre više od 20 godina, a od tada je nizao brojne hitove koji su ostali omiljeni među publikom i posle toliko vremena. Njegova muzika i talent su nešto što je uspelo da održi kvalitet i popularnost kroz godine, što je retkost u današnjoj muzičkoj industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 


Željko trenutno uživa u srećnom braku sa Jovanom Joksimović, poznatom voditeljkom, ali pre nje je bio u braku sa Vesnom Avramović, sa kojom ima ćerku Minu. Njihovo venčanje obeležio je poznati glumac Nenad Jezdić, sa kojim Željko neguje prijateljstvo iz perioda tinejdžerskih dana.

Ova fotografija iz mladosti sigurno je podstakla mnoge da se sete vremena kada je mladi Željko osvajao scenu svojim talentom i energijom. Ono što je sigurno jeste da je Željko Joksimović ostavio dubok trag u muzičkoj industriji i da će njegova muzika i dalje biti neizostavan deo života mnogih širom regiona.

 

 

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Željko Joksimović

 

Na predstojećem albumu Željka Joksimovića "preti" da se nađe i duetska pesma sa jednom od naših najvećih zvezda, Cecom Ražnatović. Željko je istakao da pesma još uvek nije gotova, ali da rade na njoj i da će biti jako dobra.

Foto: ST/S.Stojanov,Promo foto

Željko Joksimović i Ceca Ražnatović

 

Postoji jedna pesma koju nisam ja komponovao i postoji ideja, e sad, siguran sam da bi to trebalo da se završi u nekom narednom periodu. Mi smo o tome često pričali, da treba nekad da napravimo duet, da imamo nešto zajedničko i evo, mislim da je sad ta prilika. Još pre nekoliko meseci smo Miloš Roganović i ja razgovarali o tome i eto... Jako je dobra pesma i ploča će biti jako dobra - rekao je Željko kroz osmeh za Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading