O JOVANI JOKSIMOVIĆ DANAS SVI PRIČAJU: Voditeljka pokazala BUJNI DEKOLTE, a OVAJ detalj nije mogao nikome da promakne!

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O stajlingu Jovane Joksimović svi pričaju!

O JOVANI JOKSIMOVIĆ DANAS SVI PRIČAJU: Voditeljka pokazala BUJNI DEKOLTE, a OVAJ detalj nije mogao nikome da promakne!

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Poznata voditeljka Jovana Joksimović (42) privukla je pažnju javnosti svojim elegantnim izdanjem na 25. "Svetosavskom balu" održanom u nekadašnjoj carskoj rezidenciji Hofburg u Beču. U beloj, sjajnoj haljini, Jovana je zračila lepotom, ističući svoju već prepoznatljivu elegantnu notu koja je postala njen zaštitni znak. Crveni ruž, još jedan njen prepoznatljiv detalj, upotpunio je celokupni izgled voditeljke.


Uz prisustvo svog supruga Željka Joksimovića, koji je nastupao na balu, Jovana je uživala u večeri, deleći trenutke sa svojom dugogodišnjom saradnicom i prijateljicom Manjom Grčić. Njihovo prisustvo doprinelo je prisnom i opuštenom ambijentu, dok su zajedno uživali u luksuznom okruženju bečke rezidencije.

Foto: Instagram.com

Jovana Joksimović Instagram


Svetosavski bal predstavlja tradicionalni događaj na kojem se okupljaju značajne ličnosti iz javnog života, a među najzapaženijim zvanicama prošle noći bila je i prva dama Srbije, Tamara Vučić, koja je takođe izazvala divljenje svojim izgledom.


Jovana Joksimović je još jednom potvrdila svoj besprekoran stil i eleganciju na ovom glamuroznom događaju, ostavljajući utisak koji će dugo biti prisutan u javnosti. Njen izgled na Svetosavskom balu ne samo da je privukao pažnju, već je i postao tema brojnih komentara o njenom sofisticiranom modnom izrazu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading